Bbox

Weronisia już rozumiem :) ważne że się udało i widać już zdjecie

mamameg jak jest w tym bbox,jak odwrócisz kubek do dołu rurka to cieknie z niej???pytam bo z canpola niestety jak córka połozy w wózku do góry nogami to potem wózek mokry.

Weronisia a ciągle wycieka czy tylko to co w słomce jest? Bo często że slomkami jest tak że dziecko pociągnie trochę więc trochę zostaje w slomce i jak położy to to wycieka i więcej już nie 

Aneczka w sumie to ciężko stwierdzić bo jak córka.ma.w.wozku i położy rurka w.dol lub gdy kubek jest bokiem to później wózek jest mokry ale.jak sama przechyliłam kubek do dołu słomka to woda nie kapała.

Weronisia wydaje.mi się że jak w każdej butelce ze słomka tak samo może być że to co dziecko pociągnie i że slomki nie wypije to to ja przechyli to wycieknie 

aneczka byc możne to jest to bo jak ja przechylam to nic.

Weronisia to już znasz odpowiedź ;) więc każda butelka tak ma ;) 

Aneczka nie każda butelka ze słomką tak ma. W słomce z bboxa jest jakby blokada, to takie jakby zapadki, kompletnie nic z niego nie wycieka nawet jak kubek spadnie, dlatego uważam że jest rewelacyjny i wart swojej ceny.  Ale  Weronisia właśnie przez te zapadki pytałam Cię kiedyś o czyszczenie tej slomki, bo pisałaś żeby wyczyścić szczoteczką i nie wiedziałam czy one się nie zepsują, teraz już wiem że raczej nie bo bbox ma tez specjalny zestaw do czyszczenia rurki. Wiec nie powinno się nic dziać.

mamameg jak chodzi o czyszczenie to tak poleciłam ci szczotki bo wiem że one nie uszkadzają żadnej rurki.natomiast ten kubek  z canpola w rurce nie ma tych zastawek co ma bbox dlatego chciałam wiedziec czy w orginalnym bbox masz taki problem z przeciekaniem.wieć penie jak piszesz cena ma też i swoje zalety które w tańszych wersjach brak.A zaopatrzyłąś się w szczoteczkę do słomki do bbox?

Ja czekam na szczotki z Ali Express i się doczekać nie mogę, slyszlaam też że razem ze słomkami miały być też takie w pepco ale nigdzie Jeszce nie widziałam

Mamameg chyba nie zrozumialaś o co mi chodzi. Dziecko jak pije to nie jest w stanie wszystko ze słomki wypić chyba że w butelce się skończy. A co w słońce zostanie to jak butelka się na bok przechyli to wyleje. Bo nie ma takiego ciśnienia żeby znów do butelki wrócić

Aneczka tylko że to potrafi pół kubeczka wyleciec więc pewnie taki urok będzie tego kubka i trzeba b edzie pilnować by zawsze stał a nie leżał

Weronisia w takim przypadku wydaje mi się że z bboxem jest coś nie tak. Albo uszczelka albo słomka..można spróbować słomkę wymienić 

aneczka albo po prostu tylko bbox ma swój patent na słomki w którym są elementy zapobiegajace wylewaniu sie plynu.

Weronisia ale u nas z bidonu woda się tako nie wylewa. Tylko jak wspominałam co w slce zostanie czasem to to się wyleje.  Tak to nie 

Aneczka rozumiem.to może ten kubek co mam to tak kapie.

Weronisia ja bym szukała przyczyny bo myślę że sam z siebie nie powinien 

aneczka może temu że to nie jest niekapek,

Weronisia przy uderzeniu niekapek też przecieka. 

Moje urwisy  to piły z kubka  ze slomka. O bronię dowiedziałam się dopiero z tego wątku. Fajna sprawa trochę droga ale myślę że warto kupić.