Na pewno będziesz zadowolona. Ja mam od marca i jeszcze nie wymieniłam slomki tylko myję taką cienką szczoteczką do słomek. Używam bboxa na przemian z kubeczkami z lovi. W bboxie jest obciaznik i ustnik nie przecieka nawet jak się przechyli bo trzeba ssać żeby coś wypłynęło.
Milena i to sobie chwałę w bboxie, jest warty swojej ceny, synek tez bardzo chętnie z niego pije.
najbardziej podobał mi się kolor winogronowy, choć niektórzy twierdzą że on jest „dziewczyński” ;)

mamameg nie słuchaj innych mój synus też uwielbia fiolet lub jak kto woli winogronowy...super że testujecie...i polecam kupić szczoteczki do słomek sa naprawdę dobre i nie trzeba wymieniać rurki tak czesto
Mamameg nie uważam że taki kolor jest dziewczyński. Moim zdaniem i dla chłopca pasuje. A że się sprawdził to super niech się że służy
Weronisia myjesz rurkę tą szczoteczką? Są dedykowane do bboxów czy obojętnie jaką kupię? W tej rurce są takie jakby „zastawki” one się nie niszczą przy myciu szczoteczką?
świetnie się sprawdza takie rozwiazanie bo resztki jedzenia nie wpadają do rurki a tym bardziej do kubeczka.
mamameg ja nie mam bbox jeszcze ale myje tymi szczoteczkami wszystkie rurki i nic się nie dzieje.ale znalazłam nawet oferte wymiennych słomek do bbox z własnie ta szczoteczka do czyszczenia https://www.fabrykawafelkow.pl/52202-bbox-zestaw-2-zapasowych-slomek-i-szczoteczka-do-bidonu.html?gclid=EAIaIQobChMIw4r1naH_6gIVmZSyCh1kMAutEAQYBSABEgLk6_D_BwE#FWPPqW81K6wj te szczoteczki nie sa bardzo ostre i nie uszkodzą rurki
Ja nie bbox bo uważam że cena przesadzona ale zaczynałam od canpola że słomka rewelacja taki co w rossmanie można go kupić niekapek że słomka. Bardzo byłam z niego zadowolona, później weszły kubki 360 tu już Nuk był najlepszy że wszystkich tych kubków, a obecnie mamy że słomka z lovi i też jest bardzo fajny. W biedronce kiedyś kupiłam bidony z gangu swiezakow niestety wlałam do nich wrzątek i się zniekształciły.. A słomki myje szczoteczka cieniutka na Ali zamówiłam.
Partycja dla mnie ta cena też jest za wyskona jak na butelkę więc nie kupiłam
Wg mnie cena jak za kubek jest wysoka, ale jak moje dziecko kładzid kubek gdzie popadnie, w różnych pozycjach to szczerze mówiąc wolę zapłacić tyle i mam spokojną głowę że nie zaleje mi paneli (ktore jak spuchną trzebaby wymienić), albo sofy, kanapy w samochodzie czy fotelika. Nie żałuję że go kupiłam i dla drugiego dziecka też kupię. Na spacer czy na podwórko zabieramy kubeczek lovi bo ten z kolei ma praktyczny uchwyt i syn sam go nie otworzy wiec wiem że osy itp nie będą siadały na słomce.
mamameg dla mnie też jest cena wysoka zresztą już to pisałam ale to zawsze trzeba obiektywnie przekalkulować wszystkie za i przeciw kupna i mamy czysty obraz.w twoim wypadku taniej kupić kubek niz wymienic panele :D choc sama sie zaczęłam rozglądac za tym bbox....
A natknęłam sie na takie coś...butelka z rurką od bbox

Niekapek canpola ze słomką też jest taki że się nie wyleje w żadnej pozycji, chyba że rzuci nim o beton 20 razy to dno odpadnie, tak z życia wzięte.
Mamameg my mamy butelkę ze słomka. I jak położy na bok to nie wycieka chyba że trochę pociągnie i to co w slomce zostanie to wycieknie. Ale staram się nauczyć ją żeby albo oddawała mi do ręki albo stawiała butelkę. Teraz jak widzi że lezy na boki to poprawia
a patrzcie co dziś kupiłam z canpola,rurkę ma jak bbox....zobaczymy czy dobry

Moja pije normalnie ze szklanki, a na wyjazdy daje jej niekapka 360, ze słomki kilka razy piła wiem że umie, może by się sprawdził na wyjazdy tak samo jak kubek 360.
Weronisia o jaki fajny ile dałaś?
U nas bidon ze słomka ale bez tego obciążnika. Kubek 360. No i odemnie że szklanki też pije
Patrycja całe 16,90 zł koszt niewielki.i całkiem się sprawdził.corka sama pije( wcześniej musiałam jej podtrzymywać kubeczki) rurka wędruje w zależności od pozycji kubka.to taka alternatywa dla orginalnego bbox
dziewczyny a wy tez nie widzicie niektórych zdjeć???
Weronisia niektórych czyli jakich?
aneczka to zdjęcie które dodałam z kubkiem z canpol było nie widoczne ,edytowałam post i wstawiłam zdjęcie z neta bo mojego nie było widać .we wczesniejsym poście dałam zdjecie butelki ze słomka i ja go nie widzę.puste okno