dosc dziwne pytanie aleeee - w 6 miesiacu ciazy napotkałam w empiku ksiazke o zabawach dla dzieci. było tam ich sporo, do kazdej była ilustracja rysunkowa i opis. otworzyłam losowo akurat na barum barum tryk . wtedy chłopak stwierdził, ze za wczesnie na takie ksiazki i nie zakupiłam jej. kosztowała około 20 zł. szukam jej teraz na necie i nie wiem jak sie zwie. moze któras z was wie o co mi chodzi bo np posiada taka albo gdzies widziała
Jedyne co mi do głowy przychodzi to to:Gry i zabawy z niemowlakami
Autor: Jackie Silberg
Wydawnictwo: Media Rodzina
Mamy masę książeczek i niektórych nawet nie rozpakowaliśmy. Co chwilę ktoś nam coś sprezentuje.
Mam nadzieję, że pomogłam Kaajkaa
Ja mam tą książkę Właśnie do niej zajrzałam i jest tam ta zabawa! Kosztowała mnie 29zł. Są w tej książce świetne zabawy włącznie z tymi które pamiętałam z dzieciństwa, ale nie mogłam sobie przypomnieć dokładnie wszystkich szczegółów. I tak zamiast szukać na internecie mam wszystkie zabawy w jednej książce, pod ręką.
też ją mam i to właśnie nie ta. tamta miała szkicowane obrazki, była bardzo przyjemna w odbiorze wizualnym. no nic, jutro bede w rodzinnym miescie to podejde do empiku i poszukam
Niestety nie wiem o którą książkę może ci chodzić - jest ich sporo na rynku. A w większości teksty się powielają.
może to Ci pomoże - skoro widziałaś ją w empiku - dam link
http://www.empik.com/ksiazki/rodzina-i-zwiazki/wychowanie-dzieci,3107010103,s?q=gry+i+zabawy&qtype=basicForm
dziekuje za link ale juz zagladałam i poki nie spojrze do srodka ksizki to nie znajde jak ja odnajde to dam znac
Hmmm… szkoda, ale będę się rozglądać. Jak wpadnę na coś jeszcze to napiszę
bialutka nie musisz, bo w week sama podejdę i popatrzę ale jeśli chcesz i będziesz tak miła to będę wdzięczna za pamięć jeśli to nie kłopot