Barierki do łóżka

Hej dziewczyny, czy macie może jakieś sposoby na barierkę do łóżka? Dzisiaj przyszła do nas, ale niestety łóżko jest tak skonstruowane, że przymocowanie ich jest praktycznie niemożliwe. Może któryś mąż, chłopak czy kochanek wymyślił coś mądrego? W załączniku dołączam poglądowe zdjęcie łóżka.

1 polubienie

Niestety nie używałam

Ja przy pierwszym synku chcialam kupic. Ale finalnie zrezygnowalismy z jednej szafeczki nocnej i lozko stanęło przy scianie. Z drugiej strony zawsze spalo jedno z nas wiec maluch nie mial mozliwosci spadniecia.

@Nicia113 a to maja byc barierki zeby dziecko moglo spac na lozku ?

Tak dokładnie

Niestety nie używałam , nie pomogę

To ja niestety nie pomoge poniewaz nigdy nie spalam z dzieckiem. Natomiast znajomi ktorzy spia nie dawali barierek. Dziecko spi pomiędzy nimi. Powszechne wsrod moich znajomych jest to zeby dziecko spalo w dostawce obok lozka albo lozeczko bylo ustawione blisko rodzicow.
W jakim wieku jest Twoje dziecko ?
Rozumiem ze juz macie rowniez barierki?

Nocami córka śpi między nami. Problem pojawia się w dzień. Tak mamy już barierkę nawet zamontowana tylko jest problem z dopasowaniem jej do łóżka, stąd moje pytanie :wink:.

A w dzien nie chce spac w innym miejscu ? Jesli barierka ma byc przymocowana po lebkach to nie spelni swojego zadania.
Jak mi sie zdazylo odlozyc córkę na kanape po spacerze to okladalam ja poduszkami :see_no_evil: