K.Chorazy I ja również Cię nie pocieszę… Mój Syn ma 16 miesięcy skończone i całkowicie przespanych nocy mieliśmy dosłownie kilka. Ale zaczęły się też dopiero wtedy kiedy Syn zrezygnował z nocnego cycusia. Teraz budzi się nadal co jakiś czas ale potrzebuje przytulenia. Czasami chce się napić wody. U nas jest tak, że mąż wstaje bierze go do naszego łóżka on się wtula we mnie i zasypia i później go odnosimy do łóżeczka. Budzi się różnie czasami bardzo często a czasami raz no i sporadycznie wcale się nie budzi.
U mnie podobnie. Synek dopiero teraz gdy zrezygnował z piersi potrafi przespać od 20 do 5. Wcześniej budził sie 2-3 razy w ciagu nocy i nic nie moglam z tym zrobić. Po prostu trzeba przeczekac ten czas.
K.chorazy, czasami dziecku nic nie jest, ani za ciepło, ani za zimno, ani brzuszek nie boli, nie chce się jeść, pić, nic, ani nawet zęby nie idą, a mimo to się budzi. Moja córa 2 latka przesypia noce tak od 3 miesięcy, ale i tak zdarzają się pobudki w nocy. Raz więcej, raz mniej, a czasami idzie spać i wstaje rano