Moja koleżanka sama uszyła piękne wdzianko wilka na bal przebierańców ale ja w życiu bym się nie podjęła takiego wyczynu szyć nie umiem w ogóle :(
Polecam olx :)
Dziewczyny szukam stroju policjanta... Olx patrzyłam ale brak rozm. 104 na allegro trochę drogo nie chce wydawać dużej kasy na jeden raz ;) nie spotkalyscie gdzieś? Byłam w pepco w ciucholandzie i nie ma niestety. Gdzie jeszcze mogę szukać za w miarę przyzwoitą cenę? Może być używany
Patrycja a jakieś lokalne stronki sprzedażowe lub grupy na Facebooku ? u mnie jest dużo ogłoszeń na stronce trojmiasto.pl np
Znalazłam w pepco ;) stanęło na strażaku a miał być policjant :D niestety choinka właśnie go omija bo dopiero wczoraj skończył antybiotyk
A ja polecam Secon Hand'y. W okresie karnawałowym mają pełno strojów dla dzieci. W tym roku kupiłam strój Spider Mana w stanie idealnym. Rok temu robiłam z mężem własnoręcznie strój mumii. Było dużo zabawy przy tym, ale efekt mega.
Mój synek sam świadomie zrezygnował z balu przebierańców,bo wołał iść na trening piłki nożnej :O co roku i tak nie chciał się bawić i tańczyć z dziećmi i przynajmniej robił to, co lubił.