Wyglądało extra ![]()
Wspaniałe zdjęcia i piękne wspomnienia
Zachwycamy się ![]()
Ekstra! Musiało być fantastycznie ![]()
Trzymamy kciuki w takim razie! ![]()
Co najbardziej Ci się podobało na baby shower u koleżanki? ![]()
Mimo że nie miałam baby shower ani w pierwszej ani w drugiej ciąży to uważam że jest to naprawdę bardzo fajna sprawa. Przyjęcia z ogłaszaniem płci również nie miałam. U mnie wśród znajomych czy rodziny też się z tym nie spotkałam. Widziałam je tylko na Internecie u Influencerek albo dalekich znajomych.
Jestem bardzo na tak, super inicjatywa żeby spotkać się ze znajomymi jeszcze w dwupaku. Na późniejszym etapie ciężko o czas i siły dla mamy. Będziemy robić na przełomie sierpnia września.
Osobiscie nie maialm, po przezyciach z pierwsza ciaza w drugiej balam sie zeby to co zle sie nie powtorzylo i po prostu tylko najblizsi wiedzieli ze bylam w ciazy, choc pracowalam nawet dzien przed porodem
nie potrzeba mi bylo tego wszystkiego najwazniejsz bglo dla mnie zdrowie dziecka:) i chyba podswiadomie balam sie ze tu bede swietowac ciaze a.tu cos sie wydarzy… ale fajnie miec pewnie taka pamiatke uwieczniona na foto;) widzialam wiele pieknych zdjec wiec zazdroszcze ![]()
To najlepszy czas, później naprawdę bywa trudno z czasem i energią.
To bardzo zrozumiałe… Po trudnych doświadczeniach człowiek często chce po prostu spokoju i bezpieczeństwa bez rozgłosu, bez ryzyka, że coś pójdzie nie tak. Najważniejsze, że zadbałaś o siebie i maluszka
Tematyczne zabawy, pytania o rodziców, które bardziej będzie rozpieszczać itp, podobne trochę do zabaw weselnych ![]()
I fajną też była ściana! Zrobili młodemu w pokoju ścianę, po której można pisać markerami i wszyscy obecni się podpisywali i odbijali dłonie ![]()
Takie spotkanie „w dwupaku” to cudowna pamiątka i okazja, żeby się jeszcze nacieszyć wspólnym czasem przed wielką zmianą
I bardzo cię rozumiem że po trudnych doświadczeniach chciałaś chronić siebie i maluszka, nawet jeśli oznaczało to rezygnację z pewnych przyjemności. Intuicja mamy jest bardzo silna, a spokój i poczucie bezpieczeństwa w ciąży są naprawdę ważne.
Ja przebiłam balon , sama dla siebie na pamiątkę do zdj kalendarzowego że w tym czasie dowiedzieliśmy się o płci , ![]()
Tak to prawda , to taki ostatni spokojny czas przed dużą zmianą ![]()
Ale super pomysł!
Przebicie balona jako symboliczny moment i jednocześnie piękna pamiątka do zdjęcia proste, a ma w sobie tyle emocji. Takie detale później cieszą najbardziej, zwłaszcza jak się wraca do tych chwil po latach albo pokazuje dzieciom, kiedy już są większe. Świetnie, że zrobiłaś coś tylko dla siebie takie gesty wobec siebie samej są bardzo ważne.
Bardzo dziękuję :)![]()
Taaak kocham to na baby shower !
Piękny, symboliczny gest osobisty i pełen emocji. Takie chwile dla siebie zostają w sercu na zawsze. Idealna pamiątka z wyjątkowego etapu.