Baby Mop to pajacyk, który od jakiegoś czasu robi w sieci furorę
Wygląda słodko, trochę komicznie, można by też doszukiwać się poniżania dziecka robiąc z niego ścierę do podłogi. Ja bym nie kupiła, z racji tego, że nie. Jakoś mnie nie przekonuje, ale gdybym dostała to pewnie kilka śmiesznych fotek dziecku bym zrobiła. A co wy na to?
ja też bym nie kupiła dla mnie ten gadżet jest beznadziejny
to trochę wykorzystywanie dziecka
Z tym ubraniem trochę jak ze smoczkami z zębami - nie śmieszy, a przeraża. Nawet dla jednego zdjęcia nie chciałabym czegoś takiego nałożyć swojemu dziecku.
Myślę tak samo jak dziewczyny, ja bym tego nie założyła mojemu synkowi.
Ja również nie założyłabym tego córci…
mi także się nie podoba, a zdania męża wolałabym nie słyszeć gdybym coś takiego kupiła albp chciała kupić
Ciesze sie, ze sie zgadamy dziewczynki.
założyłabym ale dlatego, że cieplej od podłogi by pewnie maluchowi było
a poza tym co to za mop jak bez wody mamy go używać;) ktos wymyśla takie dziwactwa i pewnie znajduje kupców dziwaków;p
Nie chce mi się wierzyć, że ktoś założyłby to dziecku w celu wyczyszczenia podłogi
Masakra normalnie. Czego to ludzie nie wymyśla. Jak dla mnie to przesada i jeżeli jacyś rodzice używają swojego dziecka w celu wyczyszczenia podłogi, to ja sie zastanawiam, gdzie maja rozum?
Mnie się absolutnie nie podoba. Nie zrobiłabym z dziecka “mopu” . Co już ludzie nie wymyślą…
Ja też nie wierzę w to,ze ktoś używa tego do mycia podłogi!!! Nigdy przenigdy bym tego swojemu dziecku nie założyła ![]()
Żal mi dzieci, którym rodzice robia pozornie śmieszne zdjęcia takie jak to, labo z butelka alkoholu itp. Po co? Niech sami sobie robią.
nigdy w zyciu nie kupilabym ani nie zalozyla czegos takiego mojemu synkowi. dziecko to nie przedmiot.
Matko kochana co to jest WTF ?
Nie no… Żeby na dziecko mopa zakładać i myśleć i tak i tak wyciera podłogę ? ![]()
niech sobie kapcie kupi z mopem i szoruje po kuchni :)))
masakra i tyle
Nawet to nie wygląda ładnie ![]()
Okropne, nie wiem jak można nawet coś takiego wymyślić. Ciekawe czy osoba która coś takiego wymyśliła chętnie położyła by się na podłogę służyła jako mop.
O Matko! Nigdy przenigdy bym tego Aleksowi nie założyła… Jak dla mnie to gruba przesada…
Nigdy nie kupiłabym czegoś takiego dla swojego dziecka…
Jak widzę takie “pomysły” to się zastanawiam co taki człowiek ma w głowie. Jedno wielkie NIE moje dziecko nie będzie robiło za mop no ludzie kochani! Zresztą ani to ładne ani to mądre.
Poza tym żeby maluch sobie raczkował i latał po podłodze to podłoga JUŻ MUSI BYĆ CZYSTA a nie czyszczona podczas zabawy, żeby dziecko po bakteriach latało a potem raczki do buzi i bolący brzuszek nie daj Boże zatrucie gotowe. Zbieracz bakterii na moim dziecku?
Co za masakra…