Baby box - fińskie pudełko dla dzieci

Fajerka teraz zdecydowanie lepiej ha ha ha ...z laptopa niestety nie da sie  ładnych kolorowych wstawic..I to nie jest zadna zaczepka....po prostu odpisywałam na wpisy..w moich wypowiedziach nie ma nic zaczepnego.Jezeli tak myslisz i sugerujesz ze tak moze byc zapraszam do odwiedzenia iprzeczytania zasady forum.

monia zdecydowanie nie..nie naleze do osób które sie sprzeczaja,zreszta to forum do rozmowy wsparcia,rad

justa mama to racja kolorowe sa ale pewnie mało praktyczne i starcza na kilka miesiecy

Hehe wiem ale zawsze to ja się kłócę o byle pierde :D

Zakezy oczywiście od gustu, niektóre są ładne a jaki jest koszt takiego pudełka? 

Ciekawe jakby zrobić takie samemu 

Weronisia, do zasad mnie odsyłać nie musisz, bo ja nie od dzisiaj tu jestem i zasady znam. Moją intencją również nie było  zaczepianie, również odpowiadałam tylko na wpisy odnośnie tematu wątku, więc tym bardziej nie rozumiem, skąd tu w ogóle wynikła dyskusja z nim nie związana. A gdybym chciała się sprzeczać to jest pełno grup na fejsie, gdzie mnóstwo osób tylko na to czeka :) Ale to mnie nie kręci :)

Co do emotek, to ja w ogóle mogę wstawić tylko tak z klawiatury, bo piszę na laptopie, a jeżeli użyję telefonu i wstawię jakąś emotkę, to już potem nie mogę kontynuować komentarza. 

Monia, myślę, że na pewno spokojnie można coś takiego samej zmajstrować :)

Fajerka po to jesteśmy by rozwiewać wątpliwości co do naszych komentarzy.Szanuje sobie szczerość.Dobrze ze wszystko jest wyjaśnione.Male nieporozumienie nie może wpływać negatywnie na nas jako forumowiczki.Jezeli w jakiś sposób Cie to uraziło to przepraszam..To tylko słowo pisane�

Nieporozumienia się zdarzają :) Ja też przepraszam... Jeżeli się nie widzi drugiej osoby, zawsze można coś zrozumieć inaczej, nie chciałam, żeby do tego doszło.

Ja też pamiętam kiedyś źle zrozumiałam wypowiedź Weronisi hahah 

No jednak czasem bez emotikonek można źle odbierać wypowiedzi :-) 

Czasem się doda emotkę w telefonie, potem z niej się robi taki krzaczek. To potem się można tylko domyślać, co to było :D

No jasne, że tak i wyjdzie o wiele taniej 

Oczywiście że można samemu zrobić 

fajne takie pudełko