Ja się bardzo cieszę że mam dwie siostry pracujące w aptece to znają i wiedza co jest dobre a co lepiej omijać szerokim łukiem
Masz się super :) dobrze mieć kogoś, kto się zna na lekach, ewentualnie zamiennikach. Ja kupowałam krople do oczu. Tylko na dwóch pisało, że do ciężarnych ale cena ponad 40zł :) a na tych z takim samym składem , znacznie tańszych nie pisze nic. Tak samo maść na opryszczkę. Mam w domu ale pisze, że nie zalecane dla ciężarnych. Siostra miala kupic mi w aptece inna. Kupiła, pisze, że ciężarne mogą. Porównałam skład i ten sam, co na tej, z domu :)
Wygląda na to , że firmy gwarantujac bezpieczeństwo ciężarnej kobiety stosując dany produkt zarabiają na tym.. kobieta szybciej kupi produkt z.zaleceniem dla ciężarnych lub kp niż bez takiej informacji.. no i przepłaca..
Fajnie jak ma sie kogos kto sie zna i doradzi;)
Czasaki na stronach jak sie orzeglada leki to wyskakuja podpowiedzi lekow ktore tez mozna sobie wlasnie porownac;)
Na to wyglada..
Ja też często na Pana tabletkę wchodzę. Też fajnie porównuje niektóre leki
ola to super masz, bardzo przydatna osoba w rodzinie
U nas tez sprawdza się pan tabletka
Mam też jego książki ;) na Ig też lubię oglądać jego krótkie "kursy/wyklady"
Ja z Pana tabletki może tylko raz korzystałam.. jest chyba dość popularny
Pan Tabletka to mój ulubiony Pan :D często sięgam po jego rady,
od niego też się dowiedziałam o gałganku ALINY.
Tez go uwielbiam
Tak. Coraz popularniejszy, często też jest w ddtvn. Fajny I przyjemny. Czasami denerwują mnie jego reklamy i polecania tylko jednej np pasieki no ale z czegoś też musi żyć;)