Dziewczyny szukałam odpowiednich butów po domku dla mojej córki i wpadł mi ten artykół w ręce.Na forum juz sie kiedyś przewinął temat ale jak chce poczytac to wyskakuje mi błąd dlatego bym chciała abyście poczytały i oceniły i przede wszystkim doradziły mi.planuje je kupić na zimę by mała mogła chodzić po domu.czy cena warta jest tych butów
Hej. Buty faktycznie spełniają ważne kryteria. Wygladają dosyć śmiesznie, ale dziecku ma być wygodnie. Pytanie tylko moje jest takie: po co dziecku buty w domu? Mimo, że mają silikonową podeszwę, nie sądzę żeby dziecko odczuwało różne powierzchnie jak przy gołych stopach. W dodatku to zawsze odcina dopływ powietrza mimo tych dziurek... Ale do przedszkola wydają się OK
Attipas są dobre , spełniają wszystkie kryteria . Ja pozwalam synowi biegać bez butów . Kapcie kupiliśmy z firmy Befado też mamy polecają tą firmę na pewno taniej .
Weronisia a chodzi już ?
Weronisia moja córeczka zaczyna chodzić i w domu chodzi tylko na boso. Jeżeli boisz się, że będzie zimnow stópki załóż córeczce antypoślizgowe skarpety ale moja biega bez i nic jej nie jest :) na podwórko kupiłam jej buciki z 5 10 15 ze skórzaną wkładką była promocja i zapłaciłam za nie 42 złote. Córeczce chodzi się w nich bardzo dobrze wie może tam poszukaj jeżeli bardzo zależy ci na bucikach do domu :)
Ja bym wolała jednak naukę chodzenia na boso. Wrażenie sensorycznego w gratisie i niepotrzebny wydatek z głowy
Buciki polecane i popularne do nauki chodzenia, ale ja również jestem za chodzeniem boso lub w skarpetkach. Moja córeczka w domu chodzi i chodziła tylko boso, a zimą w skarpetkach
Szczerze przyznam że ja jestem za chodzeniem na boso bardziej lub jak faktycznie w domu zimno to skarpety z antyposlizgiem. Moje dzieci były antykapciowe, początkowo się denerwowałam bo to grudzień i było bardzo zimno ale stwierdzam że dobrze wyszło jak wyszło.
Ja jestem za chodzeniem w domu na boso, ewentualnie w skarpetkach czy rajstopach. Żadne buty w domu.
U mnie w domu jest ciepło więc córeczka będzie chodziła ciągle na boso. Buciki zakładam jej tylko na podwórko.
mamamałejmaji buty w domu potrzebuje żeby córka nie biegała boso w zimie,nie lubi skarpet.
pati chodzi juz na całego:D
karolinach to tez chodzi o to że jk jesteśmy u znajomych żeby nie chodziła tam boso,no i oczywiście w domu.ostatnio nadepneła na zabawke i był płacz
Niech biega ile wlezie na boso, poprzez dotyk stopami dzieci rozwijaja zmysł dotyku różnych struktur co jest ważne dla rozwoju.
patrycja no własnie biega boso,ale chce mieć też takie papcie po domu,czy nawet jak gdzieś pójdziemy w gości by jej ubrać.Tylko teraz kwestia czy jest sens dawać 80 zł za takie papcio-buty czy nie lepiej kupić tańsze.bo wiecie opis butków mnie przyciągnął cena niekoniecznie.A któraś z was testowała juz te buty
Weronisia myślę że jak w domu na boso to i u kogoś może boso.. ewentualnie skarpetki z antypoślizgiem a nie inwestować w coś w czym długo może nie pochodzić
Weronisia to może kup jej jakieś kapcie z 5 10 15 są naprawdę fajne i nie są drogie.
Gorzej jak dasz 80zl a dziecko nie bd chciało ich wgl nosić. Ja uważam że skarpety z antyposlizgiem wystarcza i nas nawet z takimi był problem woleli na boso a ja z czasem przestałam walczyć.
Patrycja dokładnie też u nas tak było że co założę to zdejmie więc odpuściłam i na boska biegałała. A teraz sama sobie próbuje skarpetki nałożyc hehe
Moja kiedyś nie lubiła czapki a teraz próbuje sama ją zakładać i najlepiej cały dzień by w niej chodziła :)
Dlatego potrzebowałam rady.a też tak moze być że nie będzie chodzić i kasa wydana.popatrze jeszcze na 51015.a zgadzam się z.wami że na boso najlepiej ale moja potem ma lodowatej nawet ręce i nogi
Weronisia moja ma stopy chłodne prawie cały czas tak jak ja ale rączki zazwyczaj ma ciepłe chyba, że zmarzną na podwórku :)
Kark jest wyznacznikiem ciepła więc na niego należy największą uwagę zwracać