Artykuły do kawki

30 :) 

28 i 30.

Jak urodziłam to 29 :) 

„Córka miała uratować nasze małżeństwo, a tylko pogorszyła sprawę. Kocham ją, ale żałuję, że przyszła na świat” - Z życia wzięte - Polki.pl

A na dziś :D

„Teściowa widziała we mnie inkubator. Chciała sprawdzić moją płodność przed ślubem, żeby mąż nie był mną rozczarowany” - Z życia wzięte - Polki.pl

Niezły clickbait z tych artykułów na Polki.pl. Parę wyssanych z palca historyjek i hajsik się zgadza :D

Polecam poczytać o erupcji wulkanu Tonga: https://www.urania.edu.pl/wiadomosci/popiol-z-erupcji-wulkanu-tonga-osiaga-rekordowa-wysokosc

Bardzo ciekawy artykuł. :)

Takie fajne Lifehacki :D

20 dzieci, które prawdopodobnie mają niesamowicie kreatywnych rodziców / Jasna Strona

„Teściowa wiecznie mnie krytykowała, ciągle przez nią płakałam. Mąż mówił, że przesadzam, ale miarka się przebrała” - Z życia wzięte - Polki.pl

„Płaciliśmy z mężem za wszystko po połowie. Po macierzyńskim straciłam pracę, a ten tyran naliczał mi dług” - Z życia wzięte - Polki.pl

Mimo iż jestem facetem,to też lubie sobie poczytać te bajki na polki.pl,dacie wiarę że kiedyś w nie wierzyłem,ach,zastanawiam się kto to wymyśla,może niektóre rzeczywiście są prawdziwe bo jest ich tam cała masa,redakcja chyba nie była by w stanie ich wszystkich wymyśleć sama,co o tym sądzicie jak wyczytać że historia jest prawdziwa a która to zwykły clickbait,czy rzeczywiście ludzie by tak pieknie to opisali tam wstep,rozwiniecie,czy po prostu zlecają komuś za opłatą wymyślanie tych chwytliwych historii.Ciekawe jak to działa.

Też czytałam.artykule z tej strony internetowej ale nie do końca w nie wierzyłam;)

Zaciekawił mnie tytuł wątku :) i myślę sobie, co oprócz filiżanki lub kubka, ekspresu jest mi potrzebne :D a tu o inne artykuły chodzi : D

Polki często na fb mi się wyświetlają ale jakoś nie traktuje ich jako wiarygodnej wiedzy :D takie właśnie luźne ploteczki