Na prawdę się opłaca i nie ma żadnych problemów, ja zamówiłam za 300zł i wszystko doszło nic nie uszkodzone, także bardzo polecam.
Oj to prawda. Różnice w cenie są kolosalne… Poza tym w aptece internetowej możesz sobie do woli wybierać. Nie stoi za Tobą kolejka. Wybierasz to co chcesz, a nie to co proponuje farmaceuta (często droższe). Ile jest preparatów, które mają taki sam skład, a ich cena różni się totalnie. W aptece internetowej możesz sobie wszystko sprawdzić, a w stacjonarnej musisz zaufać sprzedawcy.
Moja siostra zamawia w tej aptece i jest bardzo zadowolona. Ona zbiera zamówienia jeszcze od znajomych i od jakiejś kwoty nie płaci się za przesyłkę. Właśnie w tej aptece kupiłam większość rzeczy do “torby do szpitala” oraz do maleństwa.
Martyna to bardzo szybko, ja zamówiłam w piątek i przyszło w środę, aż tak mi się nie spieszyło, więc mogłam poczekać.
Moje takie pytanie jest dlaczego właśnie zamawiacie w takich aptekach? Czy boicie się iść do zwykłej takie apteki bo po prostu nie chcecie, żeby ludzie później na was mówili…Chodzi mi tutaj o takie jakieś mniejsze miejscowości gdzie po prostu każdy zna każdego
Przede wszystkim dlatego że jest dużo taniej!!! Skoro mogę zaoszczędzić to czemu nie? za zaoszczędzone pieniądze mogę kupić coś dzieciom. W mojej miejscowości nie ma apteki, bo mieszkam na wsi, ale mam siostrę która pracuje w aptece i zawsze mi przynosiła jak tylko coś potrzebowałam, ale teraz nawet dla niej zamawiałam w tej aptece, bo ona powiedziała, że jest taniej niż u nich, a i tak u nich już jest bardzo tanio.
Skromnaipogodna, w internetowych aptekach (jak chyba we wszystkich sklepach w sieci) ceny są korzystniejsze niż w normalnych, dodatkowo jest wygodniej, bo zakupy Ci dostarczą pod same drzwi, a jeszcze w sezonie jesienno - zimowym nie trzeba narażać siebie, czy małego dziecka na zakupy w zwykłych aptekach, gdzie roi się od zarazków.
Weszłam ostatnio na stronę tej apteki gemini i faktycznie ceny bardzo fajne :). Jak będę musiała zamówić jakieś witaminki to chyba się skuszę ![]()
ja kupilam Ibufen forte w zwyklej stacjonarnej aptece za 24 zl a w aptece internetowej jest za niecałe 15 (www.doz.pl/apteka)…wiec mysle, ze czasami warto skusic sie na zakupy przez internet, tym bardziej jesli zamawia sie wieksza ilosc lekarstw i koszt przesylki rozklada sie ![]()
Ekspresowo wysyłają z Apteki Zawiszy, ceny mają tez niezłe.
Ceny faktycznie są dużo niższe …Mogę polecić e-lek .
Należy być ostrożnym jeśli chodzi o leki …chodzi w koncu o nasze zdrowie a czasami życie … Sprawdzić taka aptekę należy od stóp po czubek głowy bo oszusci na każdym kroku ! ![]()
Ja też polecam Aptekę internetową GEMINI - super ceny, warto polować na promocję tych droższych rzeczy i przy okazji dobierać te tańsze, które i tak cene mają niższą niż w innych sklepach/aptekach
ja przy kompletowaniu wyprawki z części kosmetyczno-pielegnacyjnej zaoszczedziłam bardzo dużo pieniędzy
Czas realizacji też zadowalający:) I Bez problemowa reklamacja : przysłano mi zły produkt niż zamawiałam, ten co przysłali mogłam sobie zostawić a oni i tak zwrócili mi pieniądze ![]()
i ja również aptekę GEMINUI polecam sama najczęsciej tm robię zakupy i wyprawkę dla maluszka chce tam tez zrobić
ja robie w tej aptece zamowienia ciagle! chociażby probiotyk który ostanio musiałam kupic jest tam o 22 zł TAŃSZY!
Ja robie tak, że zbieram zamówienie po całej rodzinie i znajomych, robie duuze zamówienie powyzej 300 zł i przesyłke mam za darmo:) Jest to super apteka, która wszystko ma taniej! nawet smoczki do butelek, czy wkładki laktacyjne. Porównywalam ceny w róznych aptekach i sklepach i apteka gemini to nr 1! a przesyłka zazwyczaj dociera do mnie juz w ciągu dwóch dni od wpłaty więc ekspresowo. ja bardzo polecam ta aptekę.
Zrobiłam w tej aptece jedne zakupy i na pewno zrobię ich jeszcze więcej. Apteka godna polecenia, ceny są dużo niższe niż w aptekach stacjonarnych. Bardzo się opłaca.
W aptece Gemini zazwyczaj zamawiam z siostrą na spółkę
powyżej 150 zł dostawa do apteki gratis
- odbieramy zawsze w aptece
poza tym mają tam rzeczy trudno dostępne, a które ja osobiście polecam(seria Himalaya)
Poza tym wszystko w jednym miejscu ![]()
Ja niestety nie mam możliwości żeby odebrać w aptece, ale też robiłam zakupy z siostrą na spółkę i wyszło ponad 300zł i wtedy też jest przesyłka darmowa i to jeszcze wygodniej, bo nigdzie nie trzeba wychodzić, bo kurier dostarcza do domu. Myślę, że każdy w tej aptece mógłby zrobić dla siebie dużo tańsze zakupy, mogąc sporo zaoszczędzić. Trzeba się tylko przekonać, że to takie zakupy są bezpieczne.
Myślę, że warto korzystać z porównywarek cenowych. Na tego typu stronach można nie tylko zobaczyć, gdzie dany lek kosztuje najmniej, ale również zapoznać się z opiniami osób, które skorzystały z usług danej e-apteki.
Ja kupuję w aptekach internetowych ale tylko w takich, których odpowiedniki istnieją w tradycyjnej formie, np:
tylko takim ufam. Często jest też taniej niż w normalnych aptekach a i z czasem same wiemy jak bywa. Mnie ta forma odpowiada chyba, że chcę zasięgnąć porady farmaceuty wtedy muszę udać się do tradycyjnej.
annoo ale apteka gemini to ejst apteka równiez stacjonarna nie ma sie czego obawiać:) porównaj sobie ceny wielu leków z doz.pl a z aptekagemini.pl i dojdziesz do wniosku ze nie warto przepłacac:)
tylko jest jeden minus apteki internetowej, nie mozna kupowac lekow na recepte a w doz jest to mozliwe:)
Ja kupuje tylko w takich nie sieciowych. Takie rodzinne są bardzo fajne. Staram się mieć jedna ulubiona. Tam mnie znają zawsze dobrze doradza, jak coś mi brakuje to za mówią. A nawet pożycza jakiś lek bo mnie znają. Staram się chodzić do mgr farmacji a nie do technika. Wtedy się nie boję i mam gwarancję udanego zakupu. Unikam siecioweK. Tyle teraz się mówi ze piora brudne pieniądze i wyworżą leki za granicę a polskim pacjentom brakuje. Trzeba wspierać polskie biznesy. Tego się trzymam.