Przy staraniach o pierwszą ciążę i później w ciąży używałam Flo, choć w ciąży nie była mi do niczego potrzebna. Po porodzie miałam BabyDay Book jak dobrze pamiętam aby zapisywać kiedy i ile karmiłam z której piersi. Przy drugim niczego nie używam.
Czy macie jakieś sprawdzone aplikacje na telefon odnośnie ciąży i dziecka, których używałyście bądź nadal używacie?
Tak samo jak malazolza używałam flo i używam jej do tej pory. Jak dla mnie bardzo fajna i bardzo łatwa apka w obsłudze. Zawsze miałam problem z miesiączka wiec tu mi wszystko pomagało aby zapisywać wszystkie dolegliwości, orqz kiedy wypadały dni płodne przy staraniu o dziecko.Już jak corka się urodziła to niczego nie używałam zapisywałam ilosc zjedzonego mleka w książeczce która dostałam w dodatkach przy porodzie.
Ja również normalnie poza ciążą używałam i używam aplikacji Flo, a przy staraniu o dziecko była ona niezawodna. Bezbłędnie przewiduje miesiączkę i dni płodne. W ciąży za to używałam PregLife.
Właśnie strasznie dużo jest tych aplikacji i ciężko zdecydować co wybrać. Tej flo akurat nie znam, przed ciążą używałam aplikacji mój kalendarz a potem w ciąży ciąża+ i teraz dziecko+
Ja miałam cała ciąże Preglife.
Miałam zainstalowane jeszcze inne ake z nich nie korzystałam nawet były bo były. Nie urzekł mnie niczym szczególnym
Nie którzy nie mają potrzeby używania aplikacji, pewnie to kwestia przyzwyczajenia
Ja również w ciąży używałam Preglife i byłam bardzo zadowolona.
Ja chyba instalowałam sobie preglife ale nie używałam