Aplikacje dla mam na Androida

Ja się zastanawiałam właśnie między uGrow a Baby Daybook. Ta druga miała więcej gwiazdek, więc zdecydowała się na nią i też jestem bardzo zadowolona. Tak samo kontroluje kp, karmienie butelką, odciąganie laktatorem, zmiany pieluszki, spacer, sen itd. Do tego ma notatnik na wagę, wzrost, siatki centylowe. Z pewnością ułatwia życie :slight_smile:

Ja korzystam z aplikacji Moja Ciąża. Jest bardzo przejrzysta. Pozwala na kontrole wagi. Przedstawia kazdy tydzien ciąży, opisuje rozwoj dziecka i dodatkowo to co dzieje sie z cialem przyszlej mamy. Polecam!

Zainsalowałam uGrow jakiś czas temu, muszę przysiąśc i sprawdzić :slight_smile: Póki co lubię - Moja ciąża, HiMommy i I’m pregnant. Fajna aplikacja to BellyScan do ozdabiania zdjęć :slight_smile:

Ja też używałam tylko jednej - Moja ciąża, teraz to prawie żadnej, bo jakoś tak nie po drodze nam, a i telefon gorszy i mnie wkurza, bo się ciągle zacina. Ale moja ciąża to naprawdę fajna aplikacja.

Wcześniej nie korzystałam z takich aplikacji. Po 2 dniach w domu z malutką i koniecznością (albo raczej chęcią) zapisywania kiedy jadła, z której piersi, jak długo, kiedy była zmieniana pieluszka etc zmieniłam zdanie :slight_smile:

Zainstalowałam sobie aplikację: Baby Daybook - jest ona po polsku. i teraz zamiast na kartkach to w telefonie zaznaczam sprawy organizacyjne:) Jedynie brakuje mi “alarmów” na zasadzie przypomnień, że np. dawno nie była zmieniana pieluszka lub dzieko niedługo powinno jeść. Ale poza tym sprawdza mi się ta apka :slight_smile:

A Wy korzystacie z jakiś aplikacji dla mam?