Amniopunkcja

Aniss ja też tak właśnie do tego podchodzę że dziecko kocha się mini  wszystko i pytanie czy dodatkowe badania coś dadzą? Czy to nie jest tylko naciąganie na kasę... 

Każda kobieta musi sama zdecydować. DwaxH życzę powodzenia i dbajcie o siebie 

Kazdy porod jest inny dobrze jak finalnie kończy sie dobrze to potem sie o tym juz tak nie mysli;)

Co do badan warto je robic tylko pytanie co one wniosa;) bo jesli tylko informacja to w sumie szkoda pieniedzy jesli zas wczesna diagnoza i leczenie to juz warto;)

Dzięki za opisanie tak wnikliwie przypadku!

Ja własnie otrzymałam wyniki badań z krwi genetycznych i wyszedł zdrowy chłopak, 99,99% skuteczność w badaniu. Także wielka ulga, wiele strachu i jednak również nie poddam się badaniu inwazyjnemu, jeżeli to tak dobrze wyszło. :)

No to super że wyszło dobrze. No właśnie czasami Ci lekarze tak straszą a później jednak wychodzi wszytko dobrze

Leki zostają i kontrola ścisła, ale ważne, że chłopak jest zdrowy. :D 

2xh super wieści;) 

DwarazyH to super wieści :) 

To świetna wiadomość;) byle tak dalej :* 

bardzo się cieszę, że jest ok. Ja nie zdecydowałam się na test pappa (chyba dobrze to zapisałam). Na usg wyszło wszystko w porządku, wskazań nie było a wynik testu to głównie prawdopodobieństwo. Nic już nie zmieni a wiem, że ja panikara, każdy wynik interpreowałambym po swojemu 

DwarazyH - super wieści! To teraz możesz na spokojnie, bez stresu czekać na maleństwo :)