Adidaski

Poszukuję adidasów dla synka ma za chwilę 10 miesięcy i zaczyna chodzić . Do tej pory na spacer zakładałam mu takie bambosze z merino i sprawdzały się super bo były mięciutki i ciepłe . Ale maluszek chce na spacerze wyjść z wózka na nóżki więc musi mieć cos stabilnego . Mamy buciki z emel ale jak w nich chodzi to tak dziwnie zawija nogę

Pierwszy syn mial gruba stope i wysokie podbicie i byly Elefanten nam pasowaly, a cenowo byly naprawde spoko :slightly_smiling_face:

Elefanten tez polecam ,im giętsza podeszwa tym lepsza dla pierszyh kroczków 🩵

Podpinam sie bo tez szukam, dla dziewczynki co prawda ale takie na pierwsze kroczki

Sprawdźcie sobie w Deichmann mają naprawdę dobre buciki. Ja zamawiam zawsze kilka par do domu mierzę na spokojnie i odsyłam. Jak dla mnie emel jest za twardy

My pierwsze buciki mieliśmy z Elefunten można je znaleźć w Deichmann. A później też miękkie adidasy kupowałam w Martes Sport, tu super cena i jak na bieganie po placu zabaw extra.

Fizjomommy poleca buciki na wiosnę :slight_smile:

1 polubienie

A może z firmy Bartek? Ważne żeby buty miały miękką podeszwę.

O tak elefant super

Pierwsze buty kupowalismy w specjalnym sklepie z obuwiem dla maluszków. Duża, fachowa pomoc ze strony pań. Polecam takie sklepy.

1 polubienie