For termination of pregnancy effectively buy Abortion Pill online . It ends pregnancy effectively till 9 weeks without having any complication on health or future pregnancy.
https://daynighthealthcare.com/product/abortion-kit
Witaj na forum #teamLOVI!
For termination of pregnancy effectively buy Abortion Pill online . It ends pregnancy effectively till 9 weeks without having any complication on health or future pregnancy.
https://daynighthealthcare.com/product/abortion-kit
Dla mnie to dosyć trudne, jeśli są wskazania to chyba tak, ale na życzenie raczej nie akceptuje
To temat trudny dla większości kobiet. Jeśli są wskazania medyczne, to każda z nas powinna podejmować decyzje zgodnie ze swoim sumieniem. Każda z nas powinna mieć możliwość dokonania takiej decyzji.
no to ciężki temat, i wiadomo każdy ma swoje zdanie na ten temat
Są różne sytuacje w życiu ktoś z boku może nie wiedzieć dokładnie o co chodzi więc niech każda z nas robi co uważa, to jej sumienie. Ale uważam że powinna mieć taki wybór czy chce czy nie.
Bardzo ciężki temat. A punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Nikt nie powinien nikogo oceniać..
Ja nie oceniam.. to jest decyzja każdej kobiety i czasem i partnera jeśli żyją razem. Życie z chorym dzieckiem nie jest łatwe, prosić o pomoc, pieniądze i patrzeć na to cierpienie.. choć co ja o tym mogę wiedzieć. Nie mam takiej sytuacji ale z drugiej strony nam wyszło wysokie prawdopodobieństwo trisomii 21 (Zespół Downa) i nie zgodziłam się na amniopunkcje nawet. Ale każdy jest inny, każdy czuje co innego. Ja jedynie nie rozumiem kogoś kto się nie zabezpiecza a potem dziecko i co zrobić. Chociaż antykoncepcja też różnie.. czasem lepiej żeby niektórzy nie mieli dzieci. Ciężkie tematy, ciężkie decyzję. Moim zdaniem powinien być wybór.
Również jestem za wolnym wyborem. I to nie tylko w przypadku choroby mamy lub dziecka. Są różne sytuacje życiowe w których może pojawić się konieczność dokonania aborcji. Nie są to nigdy proste decyzje, ale każda kobieta powinna mieć wybór. Też miałam wysokie ryzyko zespołu Downa i robiłam amniopunkcję. Szczerze mówiąc nie wiem co bym zrobiła, gdyby okazało się, że mam urodzić chore dziecko. Chyba wszystko zależy od stopnia zaawansowania wad. Niestety w Polsce ciężko o wsparcie w wychowaniu chorych dzieci.
Ja osobiście dokonałabym aborcji tylko w przypadku gdy moje życie byłoby zagrożone. Każda kobieta niech decyduje o sobie, byleby tylko aborcja nie była kolejna metoda antykoncepcji.
Pomyślałam sobie, że przy dyskusji o eutanazji i o narządach można by odświeżyć też ten temat.
Jakie jest wasze zdanie?
Ja osobiście uważam, że kto nie chce niech nie robi, ale niech będzie legalna. Wiecie jak jest, na tyle siebie znamy na ile życie nas nauczyło. Nigdy nie wiemy jak się zachowamy w sytuacjach podbramkowych, dlatego jestem ostatnią do oceniania innych kobiet i do zakazywania aborcji, bo może przyjść moment kiedy ja będę myślała nad taką decyzją.
Hmm to jest ciężki temat ogólnie
Ciężkie tematy ![]()
No bardzo ciężkie ![]()
![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.