Moja córa akurat uwielbia dostawać ubrania, od razu przymierza
Jeśli nie chcesz nic z zabawek, to wyjście do zoo czy do sali zabaw będzie super pomysłem. Jeśli nie zabawki to fajnie zorganizowany czas dla dziecka.
U nas sprawdziła się hulajnoga
Jeździmy czasem na niej do przedszkola ![]()
Jeśli chodzi stricte o prezenty, to hulajnoga i rowerek biegowy wydają się fajnym pomysłem. Lego tez na pewno zabawi na długo.
U nas sprawdził sie rowerek biegowy ,a u znajomych kuchenka do gotowania dla dziewczynek
mała gotuje,myje ,piecze ![]()
Zabawki typu piasek kinetyczny , malowanie porcelanowych figurek
i zabrać gdzies malca
do oceanarium , papugarni , hula park
nasz syn strasznie lubi wyczeczki ![]()
Teraz w Bałtowie (park dinozaurów) ok 100 km od ode mnie jest kraina św Mikołaja. Polecam bardzo! Może u Was też są takie atrakcję ![]()
Warto kupić coś czym dziecko się interesuje bądź cis co lubi. Wtedy taka zabawka jest zawsze największą radością dla dziecka. Warto zainwestować w jakaś zabawke kreatywną i rozwijająca
Rowerek biegowy jest super pomysłem. Równie fajna jest wycieczka gdzieś, gdzie się będzie dobrze bawić. Jak chodzi o kolczyki - ja mam akurat mieszane uczucia i raczej bym odradzała - 3 latek to dość małe dziecko jeszcze,wiec nie ma opcji ze sama będzie chciała mieć taką ozdobę, a już na pewno nie sprawi jej przyjemności przebijanie uszu. I efekt moze być odwrotny - zamiast szzesliwych urodzinek, może być trauma.
Nie wiem czy trzy latka to juz nie za dużo na rowerek biegowy, u mnie syn w tym wieku już chciał rower z pedalami i cztery kółka
Dziecku 3 letniemu to już bym wolala wybrac rower z pedałami co z tylu sa 3 kołka a jak będzie większe to te tylne dwa koła można odkręcić a przynajmniej będzie miało rowerek na dłużej.
3 letnie dziecko wydaje mi sie że na rowerek biegowy to już za duże chyba ze na jeden sezon.
Ania zgodzę się z tobą te książeczki Czu Czu są rewelacyjne. Kupiłam dla mojej córeczki i faktycznie długo potrafi się na nich skupić.
Z rowerkiem biegowym to chyba dużo zależy od dziecka, ale znam sporo 3 latków zachwyconych i dalej używających rowerka biegowego. Ale fakt przedział 2-3 lata to chyba taki najlepszy na rowerek.
Książeczki, ale i puzzle czuczu są rewelacyjne.
Planuję urodziny córki w sali zabaw – ilu gości najlepiej zaprosić i czy warto korzystać z pakietów oferowanych przez takie miejsca?
Jakie macie pakiety? Skoro córka chce na sali zabaw, ja bym nie kombinowała – zaproś 10 dzieci (przeważnie takie są limity). Ze swojego doświadczenia wiem, że jak jest komplet, jakoś jest weselej i animatorzy bardziej się starają. Zerknij też na ten artykuł, bo fajnie opisuje, czy warto zabierać dzieci do sal zabaw: Czy warto zabierać dzieci do sal zabaw? Córka tez będzie miała w tym roku 5 te urodziny w sali zabaw ![]()
Wyprawialam 5 urodziny syna na sali zabaw.
Wybralam opcje pakietu dla 10 gosci plus solenizant.
Moglam wniesc swoj tort.
Reszta byla po stronie sali. Piekne dekoracje, balony, girlandy, stolik z przekaskami ( owoce, woda, lemoniada, popcorn zelki)
Dzieci mialy do dyspozycji cala sale zabaw ( majpi gaj) a na tym zalezalo mi najbardziej zeby imprezka byla zamknieta. Animator poprowadził Mini Disco, zapraszal do stolika na chwile oddechu, spiewanki, zagadki. No czad !
Syn zachwycony, goscie rowniez !
Dla rodzicow byl osoby kącik rowniez z lemoniada i kawa i herbata. Mozna bylo wykupic pakiet przekasek dla rodzicow ale ja tego nie zrobilam.
Urodzinki na sali zabaw są zawsze dobrym wyborem. Wszystkie dzieci zadowolone. A i rodzice mają trochę oddechu. Ja zawsze zostaję na kawkę i ciasteczko i integruję się z rodzicami. Są i tacy co zostawiają dziecko i idą na zakupy.
Tez mysle za rok zeobic urodziny na sali zabaw zaprosic ok 10 osob
dla rodzicow kawa i ciacho super opcja ![]()