3 poród - moja historia

Jeeej gratulacje :partying_face: ważne że już cieszycie się soba nawzajem :slight_smile:

Dziewczyny, ja też już jestem po. Wczoraj przed północą odeszły mi wody i dziś 37+1 urodziłam zdrową córeczkę :grin: niespodziewanym się tak szybko przywitać ja na świecie, ale najwidoczniej nie chciała czekać :smile:

7 polubień

Gratulacje :heart::heart: az Wam zazdroszcze :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Gratulacje :heart_eyes: zdrówka :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje! :heart: Dużo zdrowka dla Was.

Milo czytać takie historie porodowe. Mozna się podbudować bardzo :heart: Także dziekuję. Mialam cc. Teraz mam probować sn (jesli oczywoscie nic sie w koljenhcb tygodniach nie zmieni).

1 polubienie

Gratulacje :orange_heart: duzo zdrowka dla was, odpoczynku i siły:)

1 polubienie

Gratulacje! :heart_eyes: Super, że Wasze malutkie szczęście jest już z Wami! :blush: Życzę Wam dużo zdrowia! :heart:

1 polubienie

Gratulacje :heart::heart::heart::heart:

1 polubienie

Gratulacje!:partying_face: :heart: Ale super! A to pierwsze dziecko? Drugie? Trzecie? Dużo zdrówka dla was :star_struck:

1 polubienie

Gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was :heart::heart:

1 polubienie

Dziękuję Dziewczyny :heart: później też napisze troszkę o swoim porodzie, bo było naprawdę dobrze, więc dziewczyny,które są przed - można rodzić po ludzku :wink:

2 polubienia

Drugie, druga córeczka :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Tak miało być ! Czy mama i dzidzia czują się ok ? :slight_smile:

Tak, czujemy się bardzo dobrze, jesteśmy całe i zdrowe :grin:

1 polubienie

Gratulacje dzielna Mamo! :heart: Dzielne dziewczyny :cherry_blossom: Zdrówka :smiling_face::heart:

1 polubienie

Ogromne gratulacje! Dużo, dużo zdrówka :heart:
Faktycznie, sala superancka :blush:
Ahhh… I jak ja bym chciała aby Twoja historia porodu była podobna do mojego, ale przede mną dopiero pierwszy więc chyba nie będzie tak łatwo i przyjemnie :laughing:
Ale jak widać można rodzić po ludzku, piękna historia, dobrze się ją czytało :blush:

Gratulacje!!! Dużo zdrowia dla was! Teraz będą was 3 agentki w domu :smile: