Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja wrześniowa 2025 🎈

Moze jutro juz zostana nadane fajnieby było :slight_smile:

No byloby fajnie bo nie ukrywam Felek zaczal ladnie jesc sam i fajnie jakby mial swoj zestaw :slight_smile:

1 polubienie

W aplikacji jeszcze nie widzę , żeby była nadana :confused:

Bardzo przepraszam z byłam z synkiem w szpitalu na rezonansie głowki i tak ostatnio zabrakło czasu ;( bardzo przepraszam.Juz odpisuję.

Przepraszam was dziewczyny, jeśli to przeze mnie paczka jeszcze nie została wysłana;( widziałam że zostałam wyróżniona ale nie wiedziałam że muszę napisać swój adres z jeśli jest aktualny, ale już wszystko napsialam. Bardzo was przepraszam. Ale teraz synek miał rezonans główki i taki stres czekając na wyniki czy guz nie wrócił ze nawet siły nie miałam patrząc na tel…a wyników nadal nie ma ;( jutro mam dzwonić;(. Co do wyróżnienia jestem mega szczęśliwa że się udało , bo akurat kusiło mnie już kupić ten kubeczek , bo córeczka ma 16 mc i mimo że ma swoją buteleczkę z rureczką to cały czas chce pić tak jak my w domu - z kubeczka :wink: Dziękuję bardzo za wyróżnienie a was mamusie bardzo przepraszam że musieliście czekać na te wymarzone paczki , być moze przez to że nie odp ma emalia;/ mam nadzieję że szybciutko do nas dotrą i nasze słoneczka będą mogli już je przetestować :smirk::heart:

3 polubienia

Nie masz za co przepraszać, zdrowie i spokój Twojego synka są teraz najważniejsze, a paczki to tylko drobiazg. Trzymam mocno kciuki za dobre wyniki i dużo siły dla Was :heart:

2 polubienia

Dobra wybaczamy :grin::grin: nic się nie stało paczki dojdą jak nie w tym to w przyszłym tygodniu :smiling_face:. Miałaś ważniejsze sprawy na głowie. Daj znać jak rezonans ściskam mocno żeby nic tam nie było.

1 polubienie

Czekam za informacją

Myślałam że jak mają już adres to nie trzeba potwierdzać adres. Oj bardzo się boje tych wyników mimo że to już 5 roku od diagnozy guza mózgu i już tyle mamy czysto to już dla nas cud…ale chcemy żeby tak już było na zawsze i mimo że rezonans mamy co pół roku to ten czas tak Leci i znów ogromny stres :broken_heart: mam nadzieję że jutro pochwałę się dobrymi wynikami;)

Zdrowie wazniejsze :heart: wiem co przechodzicie w tym momencie i wiem ze nikt nie mysli teraz o odpisywaniu na meila …
Bedzie dobrze :heart: trzymamy kciuki z Felkiem :heart: daj znac co wyszlo :heart:

1 polubienie

Spokojnie nic się nie stało. Są rzeczy ważne i ważniejsze a zdrowie synka ponadto :heart:

1 polubienie

Czekamy tylko na dobre wyniki. Nie ma innej opcji skoro przez 5 lat nic nie było to może to dziadostwo poszło już daleko i więcej nie wróci. Tego wam życzę :heart::heart::heart:

1 polubienie

Nie masz za co przepraszac , zdrowie najwazniejsze a mozliwe ze to moze nawet nie wpynelo nic na wysylki :blush::blush:

1 polubienie

Czekamy tylko na dobre wiadomosci myslami jestem z toba :heart_eyes::two_hearts:

1 polubienie

Nie masz za co przepraszać, doskonale rozumiemy, że miałaś ważniejsze sprawy na głowie :wink: czekamy razem z Tobą na dobre wieści :heart:

1 polubienie

Zdrowie jest najważniejsze :heart:

1 polubienie

Maluszek najważniejszy, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musi być! :heart:

1 polubienie

Czekamy na dobre wiesci :wink:

1 polubienie

Moze dzis paczki zostatana wyslane :smiling_face:

1 polubienie

Zdrowie dziecka najważniejsze, także nie masz za co nas przepraszać, my jako mamy rozumiemy to najlepiej akurat. A paczki na pewno do nas dotrą :smiley:

2 polubienia