Moze jutro juz zostana nadane fajnieby było ![]()
No byloby fajnie bo nie ukrywam Felek zaczal ladnie jesc sam i fajnie jakby mial swoj zestaw ![]()
W aplikacji jeszcze nie widzę , żeby była nadana ![]()
Bardzo przepraszam z byłam z synkiem w szpitalu na rezonansie głowki i tak ostatnio zabrakło czasu ;( bardzo przepraszam.Juz odpisuję.
Przepraszam was dziewczyny, jeśli to przeze mnie paczka jeszcze nie została wysłana;( widziałam że zostałam wyróżniona ale nie wiedziałam że muszę napisać swój adres z jeśli jest aktualny, ale już wszystko napsialam. Bardzo was przepraszam. Ale teraz synek miał rezonans główki i taki stres czekając na wyniki czy guz nie wrócił ze nawet siły nie miałam patrząc na tel…a wyników nadal nie ma ;( jutro mam dzwonić;(. Co do wyróżnienia jestem mega szczęśliwa że się udało , bo akurat kusiło mnie już kupić ten kubeczek , bo córeczka ma 16 mc i mimo że ma swoją buteleczkę z rureczką to cały czas chce pić tak jak my w domu - z kubeczka
Dziękuję bardzo za wyróżnienie a was mamusie bardzo przepraszam że musieliście czekać na te wymarzone paczki , być moze przez to że nie odp ma emalia;/ mam nadzieję że szybciutko do nas dotrą i nasze słoneczka będą mogli już je przetestować ![]()
![]()
Nie masz za co przepraszać, zdrowie i spokój Twojego synka są teraz najważniejsze, a paczki to tylko drobiazg. Trzymam mocno kciuki za dobre wyniki i dużo siły dla Was ![]()
Dobra wybaczamy ![]()
nic się nie stało paczki dojdą jak nie w tym to w przyszłym tygodniu
. Miałaś ważniejsze sprawy na głowie. Daj znać jak rezonans ściskam mocno żeby nic tam nie było.
Czekam za informacją
Myślałam że jak mają już adres to nie trzeba potwierdzać adres. Oj bardzo się boje tych wyników mimo że to już 5 roku od diagnozy guza mózgu i już tyle mamy czysto to już dla nas cud…ale chcemy żeby tak już było na zawsze i mimo że rezonans mamy co pół roku to ten czas tak Leci i znów ogromny stres
mam nadzieję że jutro pochwałę się dobrymi wynikami;)
Zdrowie wazniejsze
wiem co przechodzicie w tym momencie i wiem ze nikt nie mysli teraz o odpisywaniu na meila …
Bedzie dobrze
trzymamy kciuki z Felkiem
daj znac co wyszlo ![]()
Spokojnie nic się nie stało. Są rzeczy ważne i ważniejsze a zdrowie synka ponadto ![]()
Czekamy tylko na dobre wyniki. Nie ma innej opcji skoro przez 5 lat nic nie było to może to dziadostwo poszło już daleko i więcej nie wróci. Tego wam życzę ![]()
![]()
![]()
Nie masz za co przepraszac , zdrowie najwazniejsze a mozliwe ze to moze nawet nie wpynelo nic na wysylki ![]()
![]()
Czekamy tylko na dobre wiadomosci myslami jestem z toba ![]()
![]()
Nie masz za co przepraszać, doskonale rozumiemy, że miałaś ważniejsze sprawy na głowie
czekamy razem z Tobą na dobre wieści ![]()
Zdrowie jest najważniejsze ![]()
Maluszek najważniejszy, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musi być! ![]()
Czekamy na dobre wiesci ![]()
Moze dzis paczki zostatana wyslane ![]()
Zdrowie dziecka najważniejsze, także nie masz za co nas przepraszać, my jako mamy rozumiemy to najlepiej akurat. A paczki na pewno do nas dotrą ![]()