Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja sierpniowa 2025 🎈

Ja też zawsze w piątki dostawałam paczki :blush:

1 polubienie

Pozostaje nam tylko czekac :wink:

1 polubienie

Dobrze wiedzieć :wink: Widać że jesteście dłużej na tym forum higi

1 polubienie

Na pewno sie doczekacie :smiling_face:

W aplikacji też jeszcze nie ma żadnej informacji

Długo długo ale dalej zostało nam czekać :slight_smile:

To może w ten piątek będzie :smiling_face:

Te czekam z niecierpliwoscia :slight_smile: tak jak za wynikami tak czekam za kurierm

Ja mam to samo , sprawdzam apke a tam nic licze ze do konca tyg beda :slight_smile:

Spokojnie czasami paczki przychodziły na początku następnego miesiąca. Jedno jest pewne napeweno przyjdą :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Ja najbardziej jestem ciekawa co bedzie w nastepnym miesiącu do testowania :heart: uwielbiam to sprawdzac

Ooo ja tak samo! Już mam swoje typy na przyszłe miesiące haha :smiley:

Co myslisz ze bedzie :wink: ?

Ja mysle ze przedpremierowo bedziemy mogly testować smoczki Kapibary
Tak bylo juz kiedys chyba z jeżykami a pozniej Prime :heart:
My mamy wczesniej, testujemy, oceniamy a potem wchodza do sklepow juz z dobrymi opiniami.
Sama lubie patrzec na opinie danego produktu i cenie sobie gdy ktos napisze cos wiecej niz " polecam"

4 polubienia

Mozliwe ze to beda smoczki :slight_smile: dawno tez nie bylo bidonow wiec moze to bedzie za wyroznienia :slight_smile:

Takie świecące cośki do wózka by mi się przydały :smiley: mam na ramie , ale tego nigdy za wiele :heart_hands::heart_hands:
Też może faktycznie będą cumelki ,moze bidoniki :slight_smile: i mnie córka często rzucała bidonami i szybko sie zdzierały id kamyków , od kostki brukowej :confused: częściej musiałam je wymieniać wiec takie bidony jak złoto :blush::blush:

Smoczki do buteleczek mammafeel by sie przydały ,bo miałam zapas a nie wiem gdzie sie podziały :frowning: obawiam sie ze przez omyłkę dalam wraz z ubrankami i nadwyżką cumelków innej mamie a nie bede sie juz o nie upominała :frowning: kurcze :frowning:

Uwielbiam te bidony co byly z brazowym i pistacjowym, oba w uzyciu mamy na wyjscia i faktycznie chętnie je wymienie juz

Dostalam powiadomienie o paczce :wink:

3 polubienia

No ja też tak mam :grinning:

Na październik smoczki z Kapibarami i podgrzewacz :smile: ale zobaczymy na ile moje prognozowanie się sprawdzi :joy:

1 polubienie