Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja majowa 2025 🎈

Do mnie tez dzis dotarla. Dzis caly dzien jestem w pracy ale jutro rozpakuje i bedziemy testowac kubek, nie moglam sie go doczekac

Super kubek jest ale miałam problem z otwarciem. Trzeba przekręcić hihi

ja niestety zanim otworze paczkę muszę wrócić z urlopu :wink: już nie mogę się doczekać tego kubka :wink:

No to chociaż ten kubek umili Ci powrót do rzeczywistości😄

1 polubienie

Będzie mała nagroda na zakończenie urlopu :smiley:

2 polubienia

tak dokładnie ;p

No to po urlopie czeka na ciebie super niespodzianka, bo te zestawy są boskie!!

My mamy tylko problem ze potrzasa nim jak bidonem :rofl::rofl::rofl:

U nas jest podobnie :laughing:

ja dostałam z wyróżnienia , tak ze czekam tylko Anja kubki i łyżeczki :wink: cieszę się najbardziej z tych kubków do testowania :wink:

Daj znać po testowaniu :slight_smile:

jejej te kubki są świetne :smiling_face_with_three_hearts: jus testuje no mega :smiling_face_with_three_hearts: ze przy pierwszym dziecku takich nie było …

Ojj tak, teraz to takie cuda robią :heart_eyes:

fajnie ze trafiłam na to forum , pierwszy raz udalo mi się coś tak porostu dostać , do testowania :wink:

I jeszcze takie cuda do testowania :smiling_face:

1 polubienie

Ja jestem bardzo ciekawa tych kubeczków…ale jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość zanim bobo podrośnie :slightly_smiling_face: a łyżeczki wydają się być wygodne do karmienia, także tylko czekać rozszerzania diety

tak racja na pierwszy rzut oka bardzo dobrej jakości :wink:

Ja za miesiąc zaczynam rozszerzanie diety i chciałam od razu próbować wprowadzić właśnie kubek zamiast butelki, także będziemy patrzeć jak nam to idzie :rofl::smiling_face:

Musze powiedziec ze u mnie maly podlapal picie z tego kubka i dosyc ze pije wiecej to jeszcze oije z niego nutridrinki :muscle: przynajmniej nie musze strzykawka juz podawac :see_no_evil: bo to strasznie meczace bylo :see_no_evil:

2 polubienia

U mnie więcej ładuje na bluzce więc jeszcze trochę , ale on z tym kubkiem robi to samo co z bidonem czyli potrząsa ciągle :sweat_smile: