Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja grudniowa 2025 🎈

Oj tak, to prawda :face_holding_back_tears: ledwo się urodzą, kruszynki, a za moment już takie duże dzieciaczki :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Właśnie dziś do męża mówię jeszcze niedawno byłam w ciąży a dziś już próbuje chodzić

2 polubienia

Też mam takie wrażenie, tak szybko czas leci :hear_no_evil:

1 polubienie

Dopiero co wigilia a już Wielkanoc :hatching_chick: i wakacje i znowu zima :rofl: czemu to tak szybko leci :pleading_face::pleading_face:

2 polubienia

Dobrze , że jednak do tej zimy jeszcze daleko :sweat_smile::see_no_evil:

Oj tam ja już czekam na latko :slight_smile:

Wszystkie czekamy oby było ciepłe :cherry_blossom::cherry_blossom:

Ciepłe ale nie jakieś mega upalne. Żeby skorzystać z dzieciakami :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Dokładnie , i żeby można było skorzystać z jeziorka :wink: byle by nie padało

1 polubienie

Oj tak albo z basenu odkrytego :slight_smile: z dziecmi jezdzilam i bylo super , zabawa caly dzien :wink:

1 polubienie

O tak od świat do świąt później do wakacji i znów to samo :face_with_diagonal_mouth: ale to chyba wszyscy tak mają. Ja nie wiem jak kiedyś ludzie mieli czas żeby na ławeczce posiedzieć, na kawę iść. Jak rozmawiam z moimi pacjentami to każdy jak jeden mówi że na emeryturze to już w ogóle czasu na nic nie będzie

No mi też się marzy ciepłe i słoneczne lato. Chciałabym jechać nad jezioro i tak żeby też był las i jakieś atrakcje dla dzieci :upside_down_face:

1 polubienie

Oo, aż jak o tym napisałaś to chciałoby się już taka piękna pogodę i basen :smiling_face_with_three_hearts: @Kargaw a ja myślałam , ze to wlansie na emeryturze czas wolniej już leci , a jednak to czas najdłużej leciał w szkole :face_holding_back_tears:

2 polubienia

No nie wiem, moi rodzice są na emeryturze a mówią że dni tam im pędzą że głowa mała

Mi też się marzy wypad nad jezioro. A ponad wszystko bardzo proszę o ładną pogodę w ostatni tydzień lipca

@Kargaw też mi się wydaje że na emeryturze wolnej. Mój ojciec nie raz mówi że mu się dłuży i nawet nudzi. A ja pytam czym jest nuda

Chyba to zależy od osobowości i człowieka, bo moja babcia też zawsze była zabiegana za to teściowa tylko telewizję ogląda i nic więcej

1 polubienie

Zdecydowanie zależy od osobowości. Moi latają po lekarzach, do wnuków, do kościoła itd Italia tak im schodzi

1 polubienie

Dokładnie są osoby które niezależnie od wieku umieją sobie zorganizować czas a są osoby, które często oczekują, że im się zorganizuje czas i się nudzą :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Oj tak

Upalnego nie lubię lata , bo to bardziej człowiek się męczy niż korzysta z tego lata . Bynajmniej ja tak mam .

Mam podobnie. Dlatefo napisalam wlasnie ze cieplo ok, ale nie koniecznie mega upalnje. Bo nawet problem jak jest taki skwar wyjść z dzieckiem.