Oj tak, to prawda
ledwo się urodzą, kruszynki, a za moment już takie duże dzieciaczki ![]()
Właśnie dziś do męża mówię jeszcze niedawno byłam w ciąży a dziś już próbuje chodzić
Też mam takie wrażenie, tak szybko czas leci ![]()
Dopiero co wigilia a już Wielkanoc
i wakacje i znowu zima
czemu to tak szybko leci ![]()
![]()
Dobrze , że jednak do tej zimy jeszcze daleko ![]()
![]()
Oj tam ja już czekam na latko ![]()
Wszystkie czekamy oby było ciepłe ![]()
![]()
Ciepłe ale nie jakieś mega upalne. Żeby skorzystać z dzieciakami ![]()
Dokładnie , i żeby można było skorzystać z jeziorka
byle by nie padało
Oj tak albo z basenu odkrytego
z dziecmi jezdzilam i bylo super , zabawa caly dzien ![]()
O tak od świat do świąt później do wakacji i znów to samo
ale to chyba wszyscy tak mają. Ja nie wiem jak kiedyś ludzie mieli czas żeby na ławeczce posiedzieć, na kawę iść. Jak rozmawiam z moimi pacjentami to każdy jak jeden mówi że na emeryturze to już w ogóle czasu na nic nie będzie
No mi też się marzy ciepłe i słoneczne lato. Chciałabym jechać nad jezioro i tak żeby też był las i jakieś atrakcje dla dzieci ![]()
Oo, aż jak o tym napisałaś to chciałoby się już taka piękna pogodę i basen
@Kargaw a ja myślałam , ze to wlansie na emeryturze czas wolniej już leci , a jednak to czas najdłużej leciał w szkole ![]()
No nie wiem, moi rodzice są na emeryturze a mówią że dni tam im pędzą że głowa mała
Mi też się marzy wypad nad jezioro. A ponad wszystko bardzo proszę o ładną pogodę w ostatni tydzień lipca
@Kargaw też mi się wydaje że na emeryturze wolnej. Mój ojciec nie raz mówi że mu się dłuży i nawet nudzi. A ja pytam czym jest nuda
Chyba to zależy od osobowości i człowieka, bo moja babcia też zawsze była zabiegana za to teściowa tylko telewizję ogląda i nic więcej
Zdecydowanie zależy od osobowości. Moi latają po lekarzach, do wnuków, do kościoła itd Italia tak im schodzi
Dokładnie są osoby które niezależnie od wieku umieją sobie zorganizować czas a są osoby, które często oczekują, że im się zorganizuje czas i się nudzą ![]()
![]()
![]()
Oj tak
Upalnego nie lubię lata , bo to bardziej człowiek się męczy niż korzysta z tego lata . Bynajmniej ja tak mam .
Mam podobnie. Dlatefo napisalam wlasnie ze cieplo ok, ale nie koniecznie mega upalnje. Bo nawet problem jak jest taki skwar wyjść z dzieckiem.