Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja grudniowa 2025 🎈

To prawda, ja już nie mogę się doczekać bo jestem właśnie na początku RD i idealnie mi się to przyda

Jak Wam już przyjdzie paczka dziewczyny to się pochwalcie :confetti_ball::confetti_ball:

1 polubienie

Ostatnio były 22 , i tak przeważnie zawsze coś po 20 jest :slight_smile: to czekamy :smiley:

1 polubienie

No ostatnio tak bo swieta… ale wydaje mi sie ze zawsze sa w ostatnim tygodniu miesiaca…

Dokładnie to nam pozostało ja liczę że we wtorek wyślą :slight_smile:

A nie wysyłają w czwartek? Ja mam zawsze w czwartek maila a w piątek paczuche :grin:

Aż sprawdziłam z ciekawości :sweat_smile::grinning:

2 msc temu były wysłane 17.12 w pon
A miesiąc temu 22.12 też pon :grinning:

Wiec obstawiam wysyłkę w najbliższy poniedziałek :grinning:

1 polubienie

Ale by było super bo już nie mogę się doczekać aż zacznę testowa kubek

1 polubienie

A wczesniej byky wysylane jakos w 2 tygodniu miesiaca i wlasnie w czwartek bo w piatki byla paczka :rofl:

No właśnie zazwyczaj w piątki są paczki

Dziewczyny ja już nie mogę doczekać się waszych testów :smiley: synek rozpocznie rozszerzanie diety za 3 miesiące więc za jakiś czas będę szukała śliniaczków, talerzyków itd

Mam nadzieję że w tym tygodniu przyjdzie paczuszka :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Powinna być w tym tyg tak czuję :slight_smile:

Mysle ze to jutro wyrusza :see_no_evil:

Ahh chyba jednak nie :frowning:

1 polubienie

Na pewno sie doczekamy, ale mam takie przeczucie ze w czwartek lub piątek będą :smiley:

Na razie cisza w eterze

Ale na insta lovi też ciszaaa od kilku dni, ani relacji ani poscikow :smiling_face_with_tear: teeesknie!

1 polubienie

Mega dziwne to prawda

Chyba teraz są ferie w woj mazowieckim więc obstawiam że osoba z marketingu wypoczywa :slight_smile: