Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja czerwcowa 2025 🎈

Zazwyczaj maila od redakcji dostaje gdy jestem w przedszkolu po starszaka, okolice godziny 15: 00

Mam nadzieje ze uda mi sie chociaż wyroznienie bo te butelki sa sztosem ! Uwielbiam je, ich wyglad, latwosc mycia ( maz nawet je myje bez marudzenia bo łapa mu wchodzi)

2 polubienia

Dzisiaj raczej nie bedzie rozdania…:frowning:

Tez mi sie tak wydaje, za to paczki zazwyczaj sa pod koniec tygodnia miedzy sroda a piatkiem hehehhe

Miałam to samo teraz hahah :face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

Hahah :crazy_face: no to dziękujemy za informacje :smiling_face_with_three_hearts::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Też bardzo na nie liczę :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: niedługo maluch przychodzi na świat , i na pewno mi się przydadzą , chętnie przetestowała bym bo ich jeszcze nie znam :smiling_face:

1 polubienie

Hahahhahaha a szkoda :rofl::rofl::rofl:

Dla mnie też te butelki są nowością, a chętnie je poznam przy drugiej córce haha :smiley:

Nasza wróżka :laughing:

A myślałam, że ta Twoja kula powie nam coś więcej :smiley:

1 polubienie

Żadnej daty ? :rofl::rofl::face_with_hand_over_mouth::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Kurde zobaczymy czy się sprawdzi :rofl::rofl::rofl::heart_hands::heart_hands:

Dobra to ja wam datę podam będzie to między 08-18 sierpnia :rofl::rofl::rofl::rofl:

To najlepsze butelki jakie miałam

To jeszcze na dziś jest szansa :rofl::face_with_hand_over_mouth::rofl:

Oooo to już coś, dziękujemy :smiley:

1 polubienie

Ja obstawiam wtorek :sweat_smile: 12stego

Nie no poniedziałek o 11 będą :sweat_smile::see_no_evil:

2 polubienia

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Zobaczymy która będzie najbliżej.
Ja obstawiam poniedziałek ale po południu tak koło 14-15

A może nas zupełnie zaskoczą i wyniki będą dziś :rofl::smiling_face::stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia