Zestaw Cute Animals

Cześć :slight_smile:

Na blogu mam konkurs :slight_smile: Gdybyście chciały wziać udział i powalczyć o zestaw Cute Animals to zapraszam :slight_smile: Wygrywają 2 osoby :slight_smile:

https://www.mammapchela.pl/2018/05/konkurs-canpol-babies-zestawy-cute.html

super!!!

fajny ten zestaw :slight_smile:

Fajny :slight_smile: Przyda się przy rozszerzaniu diety lub gdy dzieciaczek już je inne rzeczy niż mleko :slight_smile: Zgłaszajcie się - są 2 zestawy do wygrania :slight_smile:

fajne pytanie konkursowe a zgłosiłam się fajny ten zestaw o tyle że ma widelczyk czyli i dla starszego ciut maluszka się przyda tzn takiego rocznego :smiley:

Tak :slight_smile: Ja zgłosiłam się u kogoś innego do konkursu, bo my za 2-3 miesiące będziemy rozszerzać dietę, wiec taki zestaw by się przydał :slight_smile: A dla starszych dzieci jest on super do samodzielnego jedzenia :slight_smile:

Aisa - to powodzenia w takim razie :slight_smile:

pchela :smiling_face: a gdzie znalazłaś inne konkursy bo ja chyba nie ogarnięta gdzie są konkursy z tym zestawem jeszvze :slight_smile:

Na stronie blogosfery canpol :slight_smile: Tam jest lista blogów które organizują konkurs :slight_smile:

toszto ja jeszcze nie widziała twojego bloga … no wstyd normalnie lece nadrabiać

Zapraszam, zapraszam :slight_smile: A wydawało mi się, że tak go reklamuję, że każdy już zobaczył :wink:

Już mogę powiedzieć, że w czerwcu będzie kolejny konkurs na blogu :slight_smile:

Pcheła! Bardzo dobry blog ! :smiley: gratuluje :slight_smile:

Aleksandra - dziękuję <3 Zapraszam do obserwacji i aktywności na nim :slight_smile: Mam nadzieję, że z nowym konkursem wystartuję jutro lub w czwartek :slight_smile:

A tak z ciekawości zapytam pchela to na jakiejś darmowej platformie masz bloga czy jak bo myślałam sama nad stworzeniem ale sama nie wiem czy to dobry pomysł :slight_smile:

Najpierw miałam na blox.pl (darmowe). Potem zauważyłam, że mnóstwo osób ma na platformie blogger (też darmowe) i tam się przeniosłam. A jeszcze później pomyślałam o własnej domenie. Za własną domenę zapłacilam, ale zostałam na platformie blogger (darmowy hosting i program do pisania bloga). Próbowałam na wordpressie działać, ale jakoś mi nie pasowała.

Teraz z perspektywy 3 miesięcy mogę polecić założenie bloga na blogger. Jeśli się wciągiesz i będziesz chciała to będziesz mogła wykupić własną domenę i bez problemu całego bloga przenieść - zostaną wszystkie wpisy i komentarze.