Zaskakujący upominek weselny

Z mojego doświadczenia para młoda zamiast kwiatów chce zazwyczaj butelkę wina lub zdrapki. Z wyjazdem nie wiedziałabym jak to zorganizować żeby było dobrze, już bardziej spa do mnie przemawia, ale nie w formie wyjazdu tylko w jakimś okolicznym salonie masażu.

1 polubienie

U nas też podobnie, zazwyczaj dajemy gotówkę oraz jakieś zdrapki albo butelkę wina. To praktyczne i zawsze się sprawdza, a wyjazdy czy spa to faktycznie trochę trudniejsze do zorganizowania.

1 polubienie

@Ann świetny pomysł na taki prezent! Mi by się spodobał!
Co do prezentu to ja np dałabym kasę i do tego jakiś upominek np zdrapki jakoś fajnie zapakowane z balonem, albo fajne kubki podobały mi się ze strony nadzwyczajnie.pl czy coś w tym stylu. Każdy ma inny gust i nie wiadomo z czego będą zadowoleni a kase zawsze wykorzystają.
Co do vouchera to wiem z doświadczenia, że odkłada się go w czasie i w końcu z braku laku się jedzie by nie przepadło.

No taka opcja jeśli jest możliwa to by była super :star_struck:

Też myślę że jak już to lepiej dać wino , lub jakiś bukiet zdrapek . Kwiatów i tak zawsze mają sporo a z doświadczenia wiem że potem nie wiadomo co z nimi

I tak myślę że najlepsze co można dać to pieniądze , :smiling_face:

1 polubienie

Też się zgadzam, osobiście zawsze dajemy pieniądze + alkohol lub zdrapki w zależności od preferencji Młodej Pary :slight_smile:

Ale pieniądze to oczywisty prezent i moim zdaniem jeżeli młodzi nie napisali że chcą pieniądze i na pytanie co chcą powiedzieli że ze wszystkiego będą zadowoleni to wydaje mi się że warto coś dać od siebie.

A mogę apropo wątku o weselu zapytać co sądzicie która sukienka ?

Obie są satynowe

Moim zdaniem 2 :smile:

1 polubienie

Mi się w drugiej bardziej podoba :heart_eyes:

1 polubienie

jeśli para młoda nie zaznaczyła wprost, że liczy na pieniądze, i podkreśliła, że ucieszy ich każdy gest, to rzeczywiście można potraktować to jako przestrzeń do bardziej osobistego prezentu. Pieniądz jeśli zmieści się w budżecie można dać jako dodatek

Ta 2 jest super :smiling_face:

1 polubienie

Taki prezent ma wtedy więcej serca i zostaje na dłużej niż koperta.

1 polubienie

Podoba mi się ta 2 :slight_smile:

Raczej ta nr 2

Zgadzam się z tym, taki bardziej pomyślany prezent zostaje w pamięci młodych na długo :smiling_face:

1 polubienie

Ooo tak :heart_eyes:

Moze box ze swieczek w formie bukietow sa piekne :wink: