Hej
Czy korzystałyście już z platformy dzielciuch. Ostatnio przez przypadek trafiłam i troszkę ceny mnie skusiły. Jednak wstrzymałam się z zamawianiem, bo nie wiem czy to jednak sprawdzona strona i czy produkty faktycznie sa dobrej jakości.
Ja nigdy nie słyszałam ani nie korzystałam ![]()
Wgl. Nawet nie słyszałam o tej stronie
Hmm, pierwsze słyszę o takiej platformie ![]()
Moim zdaniem to nie legalna strona
Pierwszy raz slysze o takiej platformie ![]()
Ja tez pierwsze slysze. Ale zaraz poczytam
Ja nigdy nie słyszałam o tej stronie
Właśnie z tego co wyczytałam to kiedyś działali stacjonarnie a ostatnio rozszerzyli działalność o stronę w Internecie
Wyglada ok, sa zarejstrowane, w regulaminie wszystko wyszczegolnione, nr krs, adres siedziby itp.
Ale czy to ma w ogole sens ? Tego nie wiem. Ja korzystam z vinted i olx
Ja głównie z vinted
Ja nie słyszałam nawet o takiej platformie
Nie ryzykowałabym
Ja nie słyszałam o tej platformie , zazwyczaj kupuję i sprzedaje na vintedzie, powiem szczerze jak faz wystawię jakieś rzeczy to na innycb platformach już mi się nie chce tego samego pisać. Vinted najbardziej popularne jest .
Mają swoją grupę na fb i na moje oko wygląda to wszystko legitnie
jedyne co to podejrzewam, że sprzedając ciuchy dla nich zarabia się jakieś grosze. Co do samego kupna - możesz spróbować kupić coś taniego na próbę i w razie gdyby coś było nie tak z tą stroną to niewiele stracisz
Daj znać czy się zdecydowałaś na zakup czegokolwiek
Pierwszy raz słyszę o takiej platformie ale jestem mega ciekawa. Czekamy na informację czy się udało coś zakupić .
A zamówiłaś jednak coś z tej strony ?
Firma jest zarejetrowana, sa dane kontaktowe wiec wydaje sie ze to strona legalna. O tej firmie nie slyszalam. Natomiast z tego co widze to dziala podobnie jak sellpy a o tym juz slyszalam w miare dobre opinie.
Trochę się scykalam plus dopadłam fajna pałę na Vinted za grosze