Oglądałam ją na żywo, jest świetna, dobrze zaprojektowana. Kolorów tez jest wiele do wyboru, a cena na Ali korzystniejsza niż na aukcjach.
a macie jakieś fotki live torby?
a ja dziś zamówiłam
takie 3 az barłam granatowe
https://www.aliexpress.com/item/Sequin-Girl-Baptism-New-Dress-2017-Sleeveless-Kid-Dresses-Girls-Clothes-Party-Princess-Vestidos-Nina-6/32791332299.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.IlrPcT
dziś do Nas dotarł stojak na butelki więcej miejsca na blacie kuchennym
a z ukrytej aukcji doszły kolczyki
Aleksandra zdjęcia są w linku, który już wrzuciłam w feedbackach. Ja wrzucę swoje jak tylko torba dojdzie.
Paulina, sukienki śliczne! Na jaki wiek? Jaki rozmiar? Ciekawa jestem na jaką okazję jakaś dziewczynka będzie tak wystrojona
Mama z rozmiarem miałam problem dziwna rozmiarowka. Dla siostrzeniec brałam na 2 a dla moich po wymiarach chociaż mają 7 i 9 lat brałam na 6 i 7 i nie wiem czy ta 7 dużą nie będzie. Komunia nas czeka wiec strój musi być haha
Piękne te sukienki, ciekawe jak na żywo. Ja zamówiłam wczoraj balon cyferke na roczek, balony zwykle i takie coś do przyklejania balonów do ścian i sufitu.
Tez jestem ciekawa jak to wygląda
Paulina z tego pierwszego linku feedbacki całkiem spoko, ale z tego drugiego bałabym sie zamawiać, jeszcze mało zamówień i żadnych zdjęc na żywo. Ale oby były tak śliczne jak na zdjęciu
Kilka wiesz jak to przez telefon się zamawia mało co widać mało pisze itd
Też zamówiłam balony, wysokość ok 30 cm. Czym je dmuchacie? Jeśli helem to gdzie i w jakiej cenie. Zapomniałam zapytać o taką możliwość w smyku.
Paulina ja zawsze zamawiam na telefonie, zawsze patrze na feedbacki a za taka cenę to naprawdę warto bo szkoda kasy jesli miałoby przyjść cos czego sie wcale nie założy
Nie chce zeby wyszło ze zjadłam wszystkie rozumy, ale pisze to dla Waszego dobra, bo ja juz raz kupiłam sukienke co prawda od prywatnej osoby ale z Ali i nie byłam jakis szczególnie zadowolona
Można nagrać przecież otwarcie paczki i rzadac zwrotu. Gdzieś tak czytałam. Ja dopiero teraz zaczęłam kupować
Można otworzyć spór i prosić o zwrot ze względu na to, że produkt jest niezgodny z opisem.
Właśnie dostałam paczuszkę, na żywo prześliczne, gumki luźne, nie będą ugniatały czółka.
Mama piękne te opaseczki <3
Paulina nie wiem jak jest w przypadku sukienek, ja akurat otrzymałam pełny zwrot bo wysłałam zdjecie złamanego stojaka ale jak jest w przypadku sukienek to juz nie wiem
Kika jak przyjdą się okaże jeszcze dziś zamówiłam kilka rzeczy potem link pokaże
Mama fajne opaski
Mama ja dmucham powietrzem na roczek mielismy duże cyferki teraz kupiłam cyferki i takie wielkie myszki Przez zwykłą słomlę powietrzem. Jak poszliśmy rok temu do sklepu z gadżetami by kupic balony z helem to nie dość ze kobieta nam powiedziała że nie daje gwarancji zadnej na to ze hel będzie się trzymał w tych z ali, bo gwarnacje ma tylko na swoje lepszej jakości i zabezpieczone (nie wiem prawde mowiac czy to nie ściema bo i tak wszystko chińsczyzna) ale zaśpiewała nam na prawde dużą cenę chyba ok 40zł , balon był duży na pewno ponad 50cm ale kwota zawrotna.
W końcu wiec nadmuchaliśmy cyferkę powietrzem i przykleiliśmy do ściany na 2stronnbą taśmę a u tek banbki kupiliśmy tylko zwykłe balony nadmuchane helem z zabezpieczeniem i powiem Wam że trzymały się ponad 2 tygodnie (po kilku dniach musiałam podcinać im wstążeczki by były lżejsze) ale mega długo.
Co do torby wózkowej to taki ichni Skip Hop widzę tylko skip 400z hakiem Ja nie zamawiałam na ali, szczerze jakoś mimo feedbackow boje się zamówić takie droższe rzeczy bo już wiele reazy było że jedna partia super a inne badziew a jak dojdzie to co miało dotrzeć to o pełen zwrot i tak domagać się nie można, bo doszło więc jak dla mnie mimo uwielbienia do ali i tańszych odpiweidników zbyt ryzykowne
Wieczorkiem wrzucę linki i fotki tego co mamy na urodzinowe party bo troszkę tego było a teraz z kompa nie ogarnę
kika fajnie ze bez problemu dostałaś zwrot, ja tez zakładam spory jak cos jest nie tak i zawsze rozpatrują na korzyść kupującego wiec warto
Aga, cena wysoka jak na taką przyjemność.
Dzisiaj tez założyłam spór, towar niezgodny z opisem. Dam Wam znać jak sprawa się potoczy.
Ciekawa jestem sukienek :).
Też miałam obawy co do zamówienia torby, ale się odważyłam. Nie mogę się doczekać aż przyjdzie.
Opasek zamówiłam kilka różnych, będę wrzucać zdjęcia na bieżąco, z tych jestem bardzo zadowolona, ładnie się prezentują na ośmiomiesięcznym dziecku.
Ja chce dziewczyna kupić opaski takie z kokardą z boku takie materialowe