Większość moich paczek z 11.11 dotarło dopiero teraz.
Dzisiaj listonosz przyniósł naszywki róże, takie do przyprasowania żelazkiem
Będzie jak znalazł na wiosnę na jeansy albo koszule jeansową
Dzis przyszła ostatnia rzecz z 11.11 i jestem rozczarowana. Zamówiłam stojak na kolczyki i przyszedł połamany
Mi dziś lampki na choinkę dotarły
kika, zakładaj spór.
Dziewczyny macie jakieś linki co zamawialyscie na roczek z dekoracji? Szukam inspiracji.
Polecam 50 szt gumeczki do włosów!!!
http://s.aliexpress.com/u6ZV3iu6
(from AliExpress Android)
Co prawda nie na roczek, ale na trzecie urodziny kupilam na Ali duży balon “3” i inne balony z postaciami z bajek, później nadmuchalismy je helem. Do tego zestaw papierowych kubków i talerzykow z motywem Aut. Była jeszcze w komplecie cerata, ale tak smierdziala że nie szlo wytrzymać. Widzialam też fajne urodzinowe świeczki, girlandy, papierowe słomki.
Mariee tak zrobię, niedość ze szło wiecznie to jeszcze połamane przyszło, ciekawe czy da sie odzyskać całą kasę, może nie wydałam niewiadomo ile ale jak juz zapłaciłam mogłoby byc to kompletne
Dziewczyny y jak mi coś nie dojdzie na czas to co wtedy?
Jest chyba jeszcze 14 dni po tym jak minie ten czas ochrony na założenie sporu. Ja już 2 razy odzyskalam kasę. A najlepsze ze raz już dostałam kasę a na drugi dzień paczka w skrzynce
Kiedyś zamówiłam drobiazgi do rękodzieła, wstążki, cekinki i mimo chyba dwóch miesięcy oczekiwania wszystko doszło i towar był zgodny z opisem.
Później z racji tego, ze ceny tam dużo niższe niż u nas w hurtowniach to zamawiałam jeszcze spinki i gumki do włosów ale zawsze są to towary za max 10 zł bo boję się że coś nie dojdzie i ze będę stratna
aleksandra to Ci sie trafiło u mnie dziś minął okres dostarczenia
A ja właśnie będę zaczynać przygodę z I alliexpres ma nadzieję że będzie ok.
Paulina to zakładaj ten spór najlepiej już. W necie jest info jak to zrobić. Ja myślałam że to trudniejsze ale już drugi raz zakładałam i się udało. A jak coś to pomożemy Ci tutaj a tylko zazwyczaj jak założysz spór to dostaniesz wtedy wiadomość żebyś zamknęła ten spór bo paczka na pewno jeszcze przyjdzie itd. I ja to olewam bo oni też cwaniaki.
M.Habaj jak coś zamówisz to się pochwal.
Dzięki poszukam jak to się robi
ja się stałam uzależniona teraz tym bardzie w NO. Ciężko coś tu kupić ładnego i przydatnego, więc zamawiam na ali
mąż mi ostatnio pogroził palcem i powiedział, że telefon zabierze
Nasza mata i kosz
i kącik zabaw Naszego synka
Ile za mate dałaś?
są to dwie maty połączone wzorem z myszką i batmanem
cena łączna to 100 zł
widac solidne ja w pepco kupiłam z autami dałam 120 a dzis od spodu tasma musiałam posklejac bo się rozchodzą
Mi poki co, co zamowilam to przyszło. A teraz zaryzykowałam z aukcjami ukrytymi, czekam na trzy przesyłki.
Ola, witam z powrotem na forum ja w tym miesiącu kompletnie nie mam czasu na pisanie, bo choroba goni chorobę. Ale na Ali już majątek wydałam