Zakupy na AliExpress

U mojego powinno się 1,5 miesiąca odejmować od wieku bo jest z 33 tygodnia.
U mnie te rzeczy z 11.11 jeszcze w Chinach z tego co widzę. Długo bardzo. Chociaż przy bransoletce było tylko że opuściła kraj wysyłki i więcej nic aż tu nagle trafiła do skrzynki.

M.Jacek dziękuje bardzo :slight_smile:

Ewa_bloom szalejesz, ta bielizna całkiem całkiem, już mi mignęła nieraz w internecie ^^ ja teraz tez po ciąży mam ochotę jakos fajnie sie ubrać, a w szafie prawie same starocie, ale na zakupy to nie wiem kiedy sie wybiorę, wiec zostaje tylko net, najgorsze, ze przez neta to nie przymierze, poza tym na zdjęciach moze fajnie wyglądać a potem przyjdzie jakies dziadostwo, no ale takie to juz mamy ryzyko

Może lepiej skorzystać ze zbliżających się wyprzedaży? Wtedy można wszystko pomierzyć :slight_smile: jeden minus, że zazwyczaj nie ma wszystkich rozmiarów ;/
Ewa jak zamówisz spodnie to koniecznie podziel się z nami opinią :slight_smile: wyglądają ciekawie, sama bym się skusiła :slight_smile:
Aleksandra nie słuchaj takich głupich komentarzy, każde dziecko rozwija się we własnym tempie. A czasem ludzie dużo koloryzują a prawda jest całkiem inna :stuck_out_tongue:
Paulina faktycznie podczas robienia tatuaża jest taki ból? Sama chciałam sobie zrobić, ale właśnie świadomość bólu mnie przeraża ;/

Akone, tylko schowaj je tak by je znaleźć na przyszły rok :slight_smile:
Ja rok temu schowalam gdzieś gwiazdki z ikea, to do dzisiaj nie wiem gdzie są.

Te spodnie dzieki tym przeszyciom dają efekt kraglejszej pupy :stuck_out_tongue: miałam podobne kiedyś, tylko teraz sa troche małe i czekają jak moze schudnę. :wink: jak sie zdecyduje to dam znać i w razie czego zdj tez dam.
Kika ojjj jak ja Cie rozumiem! Przynajmniej te majty niedrogie, ale spodnie czy bluzka juz normalna cena i mogłoby byc szkoda…

Ola wlasnie nie słuchaj takiego gadania :confused: jak mnie to wkurza jak porównują dzieci… wiadomo przeciez, ze każde w innym tempie sie rozwija i w ogóle każde jest inne…

Jacek szczerze bolało jak cholera najbardziej na ścięgnach ale po czasie idzie się przyzwyczaić

ja dziś zamówiłam hybrydy zobaczymy

M.Jacek tylko z tego co czytam to w galeriach są takie tłumy, że nie wiem czy na moje nerwy jest się wybrać na zakupy, poza tym synek ma ostatnio jakiś ciężki czas, czesto płacze więc nie zostawię go z kimś zeby isc na zakupy :frowning:

Zegarek dotarł dzisiaj :slight_smile: bardzo szybki transport i udany zakup. Jak na razie wszystko działa i wygląda nieźle:p

Ale fajny.

Zegarek świetny ,
Aleksandra a Twój Julek skoro ma 9 miesięcy i robi już kosi kosi to bardzo dużo.Niektóre dzieciaczki to nawet na rok tego nie potrafią .

Paulina Ty robisz piękne rzeczy z filcu, więc mam pytanie :slight_smile: kiedykolwiek zamawiałaś go na Ali? Przeglądam oferty i jest mnostwo zamówień, ale zastanawiam sie nad jakością takiego filcu? Jaka grubość jest najlepsza?
Co do kosi kosi to u nas mały tez to szybko załapał. Ale to chyba na zasadzie typowego naśladownictwa. Powtarzał to co my pokazywalismy, a jak to u Was wyglądało?

Kochana nie zamawialam na Ali jeszcze. Mam stronę gdzie kosztuje trochę ponad złotówkę wiec nie jest to aż taki majątek. Choć myślę że jak bym zamawialam jakoś więcej i nie na hura jak ja to robie to może bym się skusila. Ale zazwyczaj jest mi potrzebny na juz wiec czas ważny. Ja używam 1.5 mm z grubsze o ciężej się szyję

Mój kosi kosi jeszcze nie robi czasem mu się uda ale to chyba nieświadomie. Bo papa to jak ktoś do niego mówi ze idzie żeby zrobił to pomacha albo jak mowie idziemy papa to tez macha.

M. Jacek zegarek prezentuje sie całkiem niezle, oby długo służył :slight_smile:
Mi w zeszłym tygodniu przyszła kosmetyczka zamówiona 11.11, szaleństwo, jeszcze czekam na kilka rzeczy i jakos wiecznie idą :frowning:

Jacek tu masz strone
https://shop.yulihobby.pl/66-szycie-zabawek-i-ozdob
a tu z allegro też ta firma
https://allegro.pl/uzytkownik/JonsKapel?order=m

co do 1 mm taki chyba dobry bedzie do dodatkowego naszycie czyli np jak chcesz zrobić warstwowe skrzydła cieńszy łatwiej sie szyje

ten pierwszy lin troche mały filc 15 na 15 ok 23 zł za 42 szt. wychodzi 56 groszy za sztuke , ja kupuje 30 na 40 wiec niewiele drożej wychodzi a taki mały jak dla mnie to jedna sowa na jednej stronie
ten wzorzysty powiem Ci że ciekawy bo u nas droższy jest

ok, dziękuje bardzo :slight_smile:

W piatek przyszły pędzle do makijażu, a dzis śliniak/chustka do małego :slight_smile: specjalnie zamawiałam
ze sznurkiem na smoczek ale chyba sie nie przyda, moje dziecko jest antysmoczkowe ^^ tutaj link:
http://s.aliexpress.com/Jfmei6RR

ale jeszcze kilka rzeczy zostało ^^
I ostatnio zamówiłam sobie takie cos :wink:
http://s.aliexpress.com/qqYRbqIz

Ja nadal czekam na naklejki świąteczne haha i lampki jedne

Mi z 11.11 jeszcze jedna paczka została, z otulaczem muślinowym dla malej. Stwierdzam, że raczej już tam dużych zakupów w tym terminie nie będę robić za rok. A zakupy na święta trzeba zacząć we wrześniu :stuck_out_tongue:

ulka chyba tak te swiąteczne moje to na drugi rok będe miała

Mi jakos zawsze wiecznie idą te przesyłki, wiec 11.11 ani nie ma co zamawiać na święta…