Pewnie jakas ciulowa ciastolina stwardniała ale była tak wdeptana że nie mogłam jej wyszorowac ;/
Dywan i zabawy z użyciem plastelin czy piasku to chyba niezbyt dobre połączenie ja widziałam na ali baseniki ale do kulek, takie większe, do piasku się nie spotkałam, ale dobrze wiedzieć, że są
W piątek dotarła do nas kolejna paczuszka z szalikami teraz pozostaje czekać na zamówienia złożone 11 listopada, podczas wielkich wyprzedaży. Coś czuję, że przesyłka może trwać nieco dłużej niż zazwyczaj…
Ja też czekam na te zamówienia z 11 Oby zdążyły jeszcze jak juz nie przed moim porodem to przed świetami ^^
Kika dużo moich znajomych strasznie narzeka na dostawy z Ali , niektórzy czekają już 3 miesiąc , ale nie chce Cię martwić . mam nadzieje że Twoje zamówienie dotrze na czas
ja tylko czekam na lampki na choinkę
Właśnie mój mąż też już dostał zamówienie z 11.11 więc bardzo szybko a u mnie już jedno jest ponoć w pl.
Oj to szybko. Moje paczuszki jeszcze do Polski nie dotarły, są w transporcie lotniczym. Mam nadzieję, że chociaż koszulka dla synka przyjdzie przed świętami.
Ulka lubisz zakładać dziecku czarne ubranka? Szczerze to ja nie przepadam, chyba bym sę nie zdecydowała na takie rampersy ;/
Lola wiem, że to rożnie bywa, zalezy od sprzedawców, ale nadzieje mozna zawsze miec
ulka a jak rampers jakościowo?
lampek na choinkę i naklejek raczej sie nie doczekam jeszcze się nie ruszyły
To lipa jak będą po świętach. Ja jedne ozdoby świąteczne zamówiłam i są już w pl a inne rzeczy nie świąteczne jeszcze w transporcie ale tu akurat nie zależy mi aż tak.
trudno
Mąż już druga paczkę dostał a ja nic.
Paulina ja nie pomogę bo zamawialam tylko taki miękki bardziej jak sportowy to się tak lepiej zawsze dopisuje. Ja to zawsze biorę w ciemno trochę z tymi rozmiarami.
doszłam do tego że mam roz 38 ale co do miseczki mam problem
Kurde a moja jedna paczka krąży bez sensu po Polsce. Z Warszawy pojechała do Krakowa chociaż ja mieszkam w przeciwnym kierunku.
Aleksandra a gdzie dokładnie sprawdzasz w którym miejscu jest Twoja paczka?
z tymi paczkami może adres nieczytelny ?
Ja patrze na Ali tam jak jest śledzenie w moich kupionych rzeczach.
Mi się jeszcze nie zdarzyło abym czegoś nie dostała z ali a zrobiłam już chyba z 500 zamówień. Obecnie jest dużo lepiej niż kiedyś ponieważ czas przesyłki jest znacznie skrócony i szybciej paczki docierają