Uuu całkiem ładny jak na stanik do karmienia i to w jakiej cenie. A jak z jakością i rozmiarem?
Jakościowo dosyć fajny - ładnie się dopasowuje, jest w miarę elastyczny. Rozmiar znów musiałam strzelać ale się udało. Noszę 70d a tu zamówiłam 34b i jest akurat.
uuu fajny nawet bardzo
Biustonosz ekstra, dobrze, że udało się trafić z rozmiarem
Paulina widzę, że kompletujesz prezent dla chrześniaka a ja mam 4,5 letnią chrześnicę i nie mam pomysłu co mogłabym jej kupić w ramach świątecznego prezentu??
jacek ja juz mam prezenty prawie dla wszystkich tylko Julek mi został i najstarsza
zawsze robie szybko paczki zeby na koniec nie wydawac tyle kasy w tamtym roku juz we wrzesniu mialam
Mam kumpele, która prezenty świąteczne ogarnia już na letnich wyprzedażach w sierpniu ja niestety wszystko na ostatnią chwilę. Co do prezentów dla dziewczynek to pamiętam, że w zeszłym roku u córeczki znajomej w przedszkolu był szał na fabrykę czekolady i fabrykę lizaków i młoda to dostała i świetnie się bawiła. Sama myślę o tej fabryce lizaków dla synka
Ulka to są te zestawy z masą plastyczną ? Czy to jeszcze coś innego?
Ulka bardzo fajne te magnesy, podobają mi się. Chyba się skuszę
Aha, mi to się skojarzyło z firmą Play-Doh, oni mają zestawy masy plastycznej z różnymi foremkami, maszynkami i ponoć dzieci lubią się tym bawić. Na razie kupiłam grę zręcznościową Pająk Gubinoga, mam nadzieję, że jej się spodoba
Play Doh to u nas też kultowa zabawa i spokój na co najmniej godzinę, jak nie dłużej. Ostatnio jeszcze bawimy się slime - kupujemy właśnie na Ali.
I jeszcze zaczęliśmy robić własne masy plastyczne, kupa bałaganu przy tym, drogie barwniki, ale też mnóstwo zabawy.
ja nie lubię tych ciastolin moje jak juz wezmą się za takie robótki to cały dywan musze skubać
Paulina my akurat mamy taka co jak dłużej poleży to stwardnieje, także nie ma problemu jesli gdzies sie zapodzieje na dywanie
Dziewczyna ki kiedyś miały chyba z play doh i dywan musiałam wyrzucić.
Znalazłam sobie stanik na Ali ale chyba brak rozmiarów moich albo szukać nie umiem
Dobrze wiedzieć a co myślicie o piasku kinetycznym? Też więcej sprzątania niż zabawy? Do nas przyszły czapeczki z pomponem
bardzo fajnie wyglądają
Czy któraś z was zamawiała na Ali piżamy damskie ? najlepiej koszulka i spodenki . Jeśli tak to proszę o linka
Jacek moje mają piasek kinetyczny jest super nie brudzi nie wkleja się w dywan polecam
Paulina a masz do tego taki stoliczek, żeby sie ten piasek nie wysypywał? Na prawdę, da się z niego coś ulepić i te budowle się trzymają?
nie mam stoliczka dziewczyny mają duze biurko więc filie rozścielam im . co do lepienia nie jest to takie trwałe jak plastelina czy modelina az sama poszłam teraz zobaczyć bałwana ulepiłam więc da sie budować ile postoi nie wiem bo dziewczynki po zabawie zaraz sprzątają. i nie mamy dużo piachu bo za 2 torebki dałam 180 zł więc tylko 2 kolory sa narazie nie stać mnie na więcej hihi ale z pewnością dokupię im
Nam mój teściu, zrobił z drewna taki duży blat z rantami na stolik do piasku kinetycznego. Super sprawa dużo mniej do sprzątania.
NA aliexpress widziałam takie płaskie dmuchane baseniki właśnie na piasek czy ciastolinę.Super sprawa też miałam chęć ja zamówić ale teraz już nie mam takiej potrzeby.Basenik jest o tyle lepszy, że zajmuje mniej miejsca.
Też właśnie chciałam napisać o tych basenikach na piasek kinetyczny, są na Ali, mają dobre recenzje, a kosztują grosze. Ciastolina nawet jak się na dywan wkradnie, to ona później twardnieje i bardzo łatwo ją odkurzyć, nie wiem Paulina jakim cudem musiałaś wyrzucić dywan?
Ja mam zasadę, że glutami, ciastoliną i farbkami bawimy się w kuchni. Łatwiej później ogarnąć ten bałagan.