Zakończenie konkursu „Dzień z życia Mamy”

Kochani :slight_smile:

Bardzo dziękujemy za tak dużą ilość zgłoszeń w naszym konkursie,

za radość i codzienność, którą się z nami podzieliliście, za szczerość, za marzenia, za piękno miłości, którą tak trudno ująć w słowa…

Dostarczyliście nam mnóstwo wzruszeń, uniesień i …wielkiej trudności, bo jak tu wybrać te najpiękniejsze, najbardziej oryginalne… jeśli wszystkie mają w sobie coś, co warte jest zauważenia i docenienia.

W następnych wątkach w sekcji Konkursy prezentujemy informacje o zwycięzcach konkursu oraz o osobach wyróżnionych.

Dodamy, że niestety i tym razem wiele zgłoszeń odpadło z powodów regulaminowych (zbyt długi tekst tj. powyżej 1800 znaków liczonych bez spacji, niepodanie pełnych danych adresowych). Prosimy – z myślą o następnym konkursie - zwróćcie na to uwagę w swoim profilu użytkownika już teraz.

Wszystkim ogromnie dziękujemy za udział w konkursie :slight_smile:

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy!

Redakcja LOVI

To był dla Was Redakcjo trudny wybór ale sobie jak zawsze poradziliście:)

Pozdrowienia dla całej Redakcji Lovi - to był na prawdę trudny wybór!

Zawiodłam się troszkę i zarazem zdziwiłam, gdy przejrzałam nagrodzone osoby.,

SamantKa, może następnym razem Ci się uda

Tu już nie chodzi o mnie a o to w jaki dziwny sposób były osoby nagrodzone tzn. pominięte…

Wydaje mi się, że redakcja Lovi czytała wszystkie wpisy i wybrali te które ich zdaniem były najlepsze.
Pomijali te, które nie spełniały regulaminu.

SamantKa, twoje zgłoszenie nie zostało uznane ponieważ miałaś za dużo znaków ( 1 853 ), a można było napisać 1 800 .

Z tego względu iż forum jest po to by wyrazić swoje zdanie, powiem że jestem trochę w szoku jeśli chodzi o wyniki…i chyba wiem o co Ci SamantKa chodzi, bo ja również jestem szczerze zdziwiona…
Z drugiej strony zgłoszeń było mnóstwo, każdego nagrodzić się nie da…
ale zwycieskie prace, rzeczywiście piękne.

Nie wiem też jaj to redakcja ocenia i od czego to zależy, ale redakcja wie:-P i nie było to napewno proste dla nich. Czytałam te opisy i naprawdę było mnóstwo pięknych, również liczyłam na wygraną jak każda mamusia, chcialam wygrać ta super buteleczkę bo wiem od siostry ze jest swietna a akurat potrzebowalismy nowej ale niestety nie udało się nam,może innym razem:-] .wlasnie jutro idę ja kupić :stuck_out_tongue: pozdrawiam mamusie.

Beata74 i w wordzie pokazywało inaczej i w każdym kalkulatorze znaków w internecie. Mi się liczyć nie chciało i zdałam się na worda i internet a tam mieściłam się ilości.

kasik324 cieszę się, że chociaż Ty mnie zrozumiałaś…; )

SamantKa - 1853
aż sprawdziłam.

Gratuluję wszystkim Laureatkom!

A ja nie liczyłam i pewnie przekroczyłam ilość znaków więc nie mam do nikogo pretensji i serdecznie gratuluję wszystkim zwycięzcom.

ale ja do nikogo też pretensji nie mam, chodzi poprostu o to, że zaskoczona i to bardzo byłam wynikami i tyle i tak jak pisze SamantKa, zdziwiło mnie pominięcie niektórych osób.

SamantKa, sprawdzałam w wordzie, niestety pokazywało za dużo.