allegro,smyk ,empik zawsze znajdą sie promocje....ja lubie patrzec na wszystkie i kupuje tam gdzie najtaniej
Adamos ksiegarnia( i inne sklepy) zawsze musza doliczać marże do produktu
Witaj na forum #teamLOVI!
allegro,smyk ,empik zawsze znajdą sie promocje....ja lubie patrzec na wszystkie i kupuje tam gdzie najtaniej
Adamos ksiegarnia( i inne sklepy) zawsze musza doliczać marże do produktu
To i jak komuś się nie spieszy to na aliexpress może zamówić o wiele taniej wychodziło. Nie wiem jak teraz bo coś słyszalna że mało jest produktów z darmowa dostawa już przez tego wirusa
aneczka no super są produkty na ali i to jest dla naprawdę cierpliwych bo to nie dla mnie miesiąc czekac na przesyłkę.
Właśnie A propos aliiexpres wypatrzylam kilka fajnych rzeczy i ubranek dla dzidziusia u nas takie są dużo droższe i nie aż tak fikusne zamawialyscie ? Zastanawiam się czy dobra gatunkowo jest bawełna w takich ubraniach....
Weronisia ale szukanie w gąszczach zabawek już nie xd
Adamos sąsiadka kurtki zamawiała dla synków i mówiła.ze dobrej jakości byly
Patrycja ha ha ha popatrzyć zawsze można, pobuszować 😂😂😂😂
Weronisia nura w pokrzywy xd 😂
Patrycja lecę😂😂😂😂😂😂
Do nas wlasnie dzisiaj dotarla przesylka. Szufladka jest porządnie wykonana, kolor ktory wybralam wzbudza zainteresowanie ;) myślę że to dobry wybór :)
Mamameg wrzucisz zdjęcie Jan wygląda?
Witam,
Takie zabawy są dla dziecka od pierwszych dni. Oczywiście odpowiednio dobrane do wieku. Sensoryczne zabawki są bardzo fajne, ważne i potrzebne dzieciom. Trzeba tylko pamiętać o tym, że nadmiar zabawek dźwiękowych i święcących może przestymulować układ nerwowy dziecka. Poza tym jest udowodnione naukowo, że zabawki, które mówią nie wpływają na rozwój mowy. To towarzysz do tych zabawek w postaci rodzica sprawia, że ta mowa się rozwija. Zabawy kreatywne/sensoryczne pobudzają różne zmysły. Jako psycholog i terapeuta SI mogę tylko podpisać się obiema nogami i rękoma że to bardzo dobre rozwijązanie dla dzieci :)
Pozdrawiam
Marta Cholewińska-Dacka
Ja właśnie kupiłam na polecanej w innym wątku promocji Wydawnictwa MD Monika Duda sporo takich książeczek, ceny super bo 5-7 zł wiec zobaczymy, bajeczki kartonowe, kolorowanki z naklejkami i super kolorowanki wodne dla mniejszych dzieci. Dla starszego dziecka wzięłam książki edukacyjne, które są rewelacyjne - syn chętnie do nich wraca i korzysta. Polecam zajrzeć na ich stronę www.wydawnictwomd.pl
MOja córka też uwielbia kolorowanki wodne
Mazia fajne są te kolorowanki
Moja tez ma wodne,przynajmniej chwilka oddechu jest jak się mała wezmie za malowanie.
Weronisia oj tak te kolorowanki potarfią zająć, a bynajmniej nie ma takiego syfu jak przy zwykłych farbach
Kasia albo plasteliny hehe to dopiero sprzątania później
A też można kupić takie zdrapywanki z wieszaku jest czarna folia a pod spodem świecąca i dziedzi drapia sobie wzorki jakie chce patyczkiem i wychodzi wzór ☺
Aneczka oj tak plastelina jest wszędzie u nas wcierana jest zwłaszcza w ubranie
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.