Zabawy/zabawki kreatywne i sensoryczne

allegro,smyk ,empik zawsze znajdą sie promocje....ja lubie patrzec na wszystkie i kupuje tam gdzie najtaniej

Adamos ksiegarnia( i inne sklepy) zawsze musza doliczać marże do produktu

To i jak komuś się nie spieszy to na aliexpress może zamówić o wiele taniej wychodziło. Nie wiem jak teraz bo coś słyszalna że mało jest produktów z darmowa dostawa już przez tego wirusa

aneczka no super są produkty na ali i to jest dla naprawdę cierpliwych bo to nie dla mnie miesiąc czekac na przesyłkę.

Właśnie A propos aliiexpres wypatrzylam kilka fajnych rzeczy i ubranek dla dzidziusia u nas takie są dużo droższe i nie aż tak fikusne zamawialyscie ?  Zastanawiam się czy dobra gatunkowo jest bawełna w takich ubraniach.... 

Weronisia ale szukanie w gąszczach zabawek już nie xd 

Adamos sąsiadka kurtki zamawiała dla synków i mówiła.ze dobrej jakości byly

Patrycja ha ha ha popatrzyć zawsze można, pobuszować 😂😂😂😂

Weronisia nura w pokrzywy xd 😂 

Patrycja lecę😂😂😂😂😂😂

Do nas wlasnie dzisiaj dotarla przesylka. Szufladka jest porządnie wykonana, kolor ktory wybralam wzbudza zainteresowanie ;) myślę że to dobry wybór :)

Mamameg wrzucisz zdjęcie Jan wygląda? 

Witam,

Takie zabawy są dla dziecka od pierwszych dni. Oczywiście odpowiednio dobrane do wieku. Sensoryczne zabawki są bardzo fajne, ważne i potrzebne dzieciom. Trzeba tylko pamiętać o tym, że nadmiar zabawek dźwiękowych i święcących może przestymulować układ nerwowy dziecka. Poza tym jest udowodnione naukowo, że zabawki, które mówią nie wpływają na rozwój mowy. To towarzysz do tych zabawek w postaci rodzica sprawia, że ta mowa się rozwija. Zabawy kreatywne/sensoryczne pobudzają różne zmysły. Jako psycholog i terapeuta SI mogę tylko podpisać się obiema nogami i rękoma że to bardzo dobre rozwijązanie dla dzieci :)

Pozdrawiam

Marta Cholewińska-Dacka

Ja właśnie kupiłam na polecanej w innym wątku promocji Wydawnictwa MD Monika Duda sporo takich książeczek, ceny super bo 5-7 zł wiec zobaczymy,  bajeczki kartonowe, kolorowanki z naklejkami i super kolorowanki wodne dla mniejszych dzieci. Dla starszego dziecka wzięłam książki edukacyjne, które są rewelacyjne - syn chętnie do nich wraca i korzysta. Polecam zajrzeć na ich stronę www.wydawnictwomd.pl

MOja córka też uwielbia kolorowanki wodne 

Mazia fajne są te kolorowanki 

Moja tez ma wodne,przynajmniej chwilka oddechu jest jak się mała wezmie za malowanie.

Weronisia oj tak te kolorowanki potarfią zająć, a bynajmniej nie ma takiego syfu jak przy zwykłych farbach 

Kasia albo plasteliny hehe to dopiero sprzątania później 

A też można kupić takie zdrapywanki z wieszaku jest czarna folia a pod spodem świecąca i dziedzi drapia sobie wzorki jakie chce patyczkiem i wychodzi wzór ☺

Aneczka oj tak plastelina jest wszędzie u nas wcierana jest zwłaszcza w ubranie