Az z ciekawosci musze popatrzec w necie na pomysly jak zrobic;)
wczoraj byłam z dealz i widziałam taką poniatę za 30zł wygląda cudnie, tylko właśnie za 30zł to już może być jakaś fajna zabawka a tu tylko na chwilę
Za 30zl ciekawe jaka wielkość bo cena spoko
no niby można coś już kupić innego za to 30 zł, ale jak taka moda jest to czemu nie dać dzieciakom tej radości z rozbijania piniaty?
Dzieciom to fajna zabawa ;) ciekawa jestem w jakim wieku dzieci są w stanie "rozbic" taka piniate ;)
też mnie zawsze zastanawia ile siły trzeba w to włożyć i czy dziecko da radę samo bez pomocy sobie z tym poradzić
U mnie w rodzinie 7 i 4 latka rozbijały:D
No właśnie.. chociaz jak kilka dzieci się za to wezmę to powinno iść szybko ;)
Jakaś fajna planszówka?
Jeśli planszowka to muszą być łatwe zasady I szybki przebieg. By się nie znudzili szybko
U nas dzieciaki same planują swoje urodzinki i to sprawia im frajdę.
Na początku ustalamy, ile będzie gości.
Robimy listę gier i konkursów, pamiętając, że każdy dostanie małą nagrodę, na przykład lizaka.
Zastanawiamy się nad stylem imprezy (w tym roku mieliśmy smurfów, bo akurat były w Toys R Us, więc kupiliśmy kubki i talerzyki).
Zaproszeń nie robiliśmy, bo dostaliśmy je gratis w koszyku urodzinowym.
Prezenty w koszyku były do 30 zł, głównie jakieś gadżety czy małe gierki.
Na samej imprezie były kalambury, zgadywanie wyrazów i gra w Twistera.
A do jedzenia kanapki z serem i szynką, owoce, trochę słodyczy, soki i oczywiście tort.Dzieciaki świetnie się bawiły, a koszty nie były wysokie.
https://lifeinkrakow.pl/artykul-sponsorowany/8497,impreza-urodzinowa-dla-dzieci-w-krakowie-szukamy-najlepszego-miejsca
Więcej pomysłów jest na tej stronie ;)
Dea wspaniale gry, sama pamiętam z dzieciństwa twistera , ubaw był nieziemski!
Kalambury :)
Karaoke :)
Poszukiwanie skarbów, kalambury
1. Konkurs na najładniejszy rysunek.
2. Wróżby (np., losowanie z pojemnika).
3. Konkurencja z balonem aby nie spadł na ziemie.