Zabawki

na allegro ceny są teraz z kosmosu

Natka 90 być może zbyt gwałtownie się rusza albo muzyczka mu się nie podoba. 

Mój Staś ma prawie 13 miesięcy i bawi się wszystkim tylko nie zabawkami. hehe

Ciężko jest go czymkolwiek zająć na dłuższą chwilę. Jak już coś to lubi się bawić lego duplo i ewentualnie garnuszkami i akcesoriami do zabawkowej kuchni. 

Ostatnio dostał na mikołaja pada z fishera i szczerze miał go w rączkach może ze dwa razy. Mamy też garnuszek klocuszek, to nie powiem, czasami się nim bawi. Choć jego zabawa bardziej polega na tym że wrzuca do niego jakieś rzeczy a potem je wyjmuje i tak w kółko.

Ogólnie to mój Staś należy do dzieci które nie potrafią się bawić same. Jak się z nim usiądzie to wtedy się bawi.

Mama Hani, moja siostrzenica tsk samo. Pelbe pudelko zabawek które lezą w kacie 

moja akurat uwielbia książeczki i karty ze zwierzatkami z fisher price,puzzle z dziurką z czuczu.uwielbia malowac farbami i kredkami.I mimo że ma 16 miesięcy zaczyna bawić się domkiem dla lalek i lakami.wiec raczej to indywidualna sprawa.a i jeszcze mamy piłki i dyski sensoryczne,idealna zabawa na rzucanie i łapanie

Ja to nad prezentem urodzinowym się zastanawiałam miałam dwa typy 

Moja lubiła stolik interaktywny i nadal go lubi

U nas w rodzinie jest dużo dzieciaczków, i zauważyłam że najbardziej lubią samochodziki i pchać wózek dla lalek :)

Jakie masz typy?

Beata moja na drugie urodziny dostanie własne wózek dla lalek 

Beata tablica.magnetyczna albo warzywa drewniane na rzep 

U nas i chłopcy i dziewczynki się nim bawią

Beata tak też czasem jest że dziewczynki bawią się samochodzikami a chłopcy lalkami 

Ja kupiłam tablice magnetyczną obrotową dla chrześniaka

To naprawdę loteria, czy dziecko się zainteresuje daną zabawką. Tablice manipulacyjne to teraz szał, ale koleżanka stwierdziła, że jej syn, który dostał na urodziny taka tablicę nie zainteresował się wcale, nawet jak rodzice z nim bawili się i pokazywali jak się jak to używać. Bujaki drewaniane są też fajną sprawa.Zaanawiam się nad takim. Może ma któraś z Was? 

Moja tymi warzywami na rzep interesowala się u koleżanki jak byliśmy w odwiedkach 

Oj tak. U nas też dzieci uwielbiają klocki lego, ale wiadomo przy maluszkach trzeba z nimi uważać.

Te warzywa na rzepy to warzywa do krojenia tak? Czy inne?

Beata tak to te warzywa do krojenia. Są warzywa, owoce deska i nóż w zestawie 

kobieta kuchnia mi też sie podoba ale ja nie mam miejsca w domu na takie sprzety,mamy małe pokoje