Wysoka beta-maly zarodek-ciąża8tydz

Przykro mi :cry:

1 polubienie

Przykro mi kochana :slightly_frowning_face: ściskam mocno , ja przeżyłam dwa razy poronienie wiem jak bardzo jest to bolesne .

1 polubienie

Bardzo Ci wspolczuje :pleading_face: mam nadzieje ze nie jestes teraz sama :heart:
W razie czego - My jestesmy :heart: pisz smialo :heart:

1 polubienie

Bardzo mi przykro z tego powodu :frowning: wiem przez co przechodzisz…gdybys potrzebowala wsparcia dawaj znac. Sciskam Cie mocno, wiem ze to niczego nie zmieni, ale pamietaj ze zawsze po burzy wychodzi slonce, a teczowe dzieci sa tymi najbardziej wyczekanymi :heart::heart::heart: duuuzo sily dla Ciebie

1 polubienie

To bardzo przykre wieści…:cry: trzymaj się :face_holding_back_tears::heart:

1 polubienie

Bardzo mi przykro, trzymaj się .

1 polubienie

Dzięki dziewczyny :heart: jesteście najlepsze, mam nadzieję, że następnym razem się uda. Powiedzcie mi, bo czytam na różnych grupach, że po takich stratach dużo kobiet dostaje acard. Możecie się wypowiedzieć na ten temat ?

1 polubienie

Ja słyszałam że się go bierze jak w ciazy jest zagrożenie stanami przedrzucawkowymi …… i tylko o tym słyszałam

1 polubienie

Może przy okazji podpytaj swojego lekarza prowadzącego, bo najprawdopodobniej po wykonaniu badań ewentualnie zlecił by przyjmowanie leku :blush:

1 polubienie

Kilka dni poczekaj najlepiej

1 polubienie

Ja po poronieniach owszem lekarz zlecił mi przyjmowanie acardu ale to dopiero jak byłam w kolejnej ciąży, myślę że jeśli znów uda się zajść w ciążę to lekarz prowadzący sam dobierze ci odpowiednie leki jeśli takie będą konieczne.

1 polubienie

Nie dostalam zadnych tabletek poza zaleceniem zeby pic sok z burakow i poprawic diete bo mialam morfologie slaba.
14lutego mialam zabieg a po majowce bylam juz w 7tc :slight_smile: trzymam za Ciebie kciuki :heart::heart::heart:

1 polubienie

Dziękuję:heart: trzymaj mocno :heart: