Wydanie ksiązki jak się za to zabrać

Na forum rodzicielskim to raczej wiedza z zakresu rodzicielstwa i wychowania.

Może ktoś ma doświadczenia z wydawaniem ksiazek? W jaki sposób można wydać swoją? 

Jak już wklejasz linki reklamowe, to może staraj się nie powielać wątków i nie rób bałaganu, tylko odszukaj te, które już sama kiedyś stworzyłaś pod innym nickiem: 

https://lovi.pl/forum/13/wydanie-wlasnej-ksiazki

Dziękuję.

Dziewczyny mają rację, po pierwsze to forum rodzicielskie, gdzie staramy się głównie pisać o dzieciach i wszystkim co z nimi związane a po drugie noe potrzebnie robi się tu bałagan tworząc te same wątki, nie wiem czemu to ma służyć? 

Wydaje mi się, że jedna osoba ma tu z 4-5 kont, każdy ma tu prawo być, ale zaczyna drażnić to wklejanie linków i powielanie tych samych wątków 

Lena, oczywiście, te 4-5 kont można z marszu wymienić. 

Oczywiście, że w sekcji Pogaduchy można pytać o wszystko, po to ona jest. Ale tutaj ta osoba nie robi tego, żeby się czegoś dowiedzieć. No i te wymyślone historie, że narzeczony umarł, ma niskie libido, że się rozwodzi... Można to sobie darować.

O to chyba nie wszystko czytałam bo nie kojarzę akurat tego. 

No właśnie jak zakładamy wątek to po to żeby się dowiedzieć od innych a tu zaraz komentarz z linkiem. 

Ja tez to widziałam 

ja też nie kojarzę tego, może dlatego że nie wszystko wyświetlam

Skąd wiecie że jedna osoba ma kilka kont

matko mi by się nie chciało mieć tyle konto , mam problem z zapamiętaniem jednego hasła a co dopiero paru 😂😂😂

Również kojarze juz taki watek i faktycznie podobnie jak dziewczyny zauwazylam taka zależność że tworzone są wątki do których później bezpośrednio przeważnie jako pierwszy komentarz dodane są komentarze z linkiem reklamującym albo jakiś produkt albo usługę

No to prawda też to zauważyłem ale niektórzy chyba mają za dużo czasu wolnego ;) 

hhahaha chyba masz racje;) zabawka kombinowanie tylko po co ?

no moze jest w tym jakis sens skoro kombinują? musieli by sie wypowiedziec;)

Wydawałam książkę kilka lat temu najpierw należy opracować tekst poprawić błędy ponumerować strony zapisać w pliku pdf i wysłać do wydawnictwa. Czekając na propozycje