Wózek dla bliźniaków

mamuśka a jaki masz model? Te podwójne wózki są kurka drogie… Niektóre modele to jak za samochód…
Ja juz sama nie wiem czy kupować czy nie - wiem, że by się gdzieś z dwójką ruszyć to konieczność ale szkoda kasy tak naprawdę na pół roku jazdy, bo myślę, że dwulatek da juz rade na dostawce… jestem w kropce: (

Samantka ja tez na twoim miejscu rozglodnela się za wózkiem używanym podwójnym
Twój synek nie będzie mial nawet dwóch latek, ja pojawi się u was maleństwo
Podczas dluszego spaceru na pewno jeszcze się z męczy i będzie chcial odpocząć
Dwulatek lubi tez uciekać podczas spaceru, ja wtedy wkladam coreczke do wózka

ja jeszcze nie kupiłam wózka póki co starcza to co mam. Dalej mam straszny dylemat ponieważ nie wiem czy przeczekać i kupić typową “parasolkę” czy jednak kupić jakaś spacerówkę. No i byłam pewna że chcę taki jeden obok drugiego ale ostatnio córa zabiera małemu smoka, zabiera mu zabawki więc myślę że może jeden za drugim :wink: aa jestem tak niezdecydowana że pewnie jeszcze długo nic nie kupię :wink: bo wiadomo mało to nie kosztuje a kupić jakiś niewypał to prosta sprawa :confused:

I jak tam dziewczyny zdecydowałyście się na coś?
SamantKa kupiłaś coś?
Leila na zimę to nie wiem czy warto parasolkę bo jednak takie wózki są mniej osłonięte i bardziej przewiewne.

ja zostawiam na zimę ten denerwujący wózek co mam, dojadę go już całkiem, bo tak jak piszesz jest osłonięty, cieplejszy niż parasolka a poza tym nie stać mnie na taki wózek jakbym chciała więc odpuściłam całkiem :stuck_out_tongue: Na wiosnę się pomyśli.

Samanta szkoda że się nie otwiera mi ten link bo akurat mam bliźniaki i podejrzałabym co wybrałaś , ja postaram się wrzucić zdjęcie mojego wózka. I jak najbardziej jestem z niego zadowolona, tyle że u ciebie synek jest starszy więc trzeba to wziąć pod uwagę

Czy ktoś wie (i czyta forum :slight_smile: ) gdzie moge znaleźć wózek rok po roku Oyster Max taki jak na zdjęciu:

https://www.sklep.nibyland.eu/zestaw-kolorystyczny-do-dodatkowego-siedziska-oyster-max

city slect baby jogger to super opcja ale droga. Z tego co widzę oyster max chodzi w lepszej cenie ale nigdzie nie można go zobaczyć na żywo. Może ktoś coś wie?