Wkładka do spacerówki

No ja nie kupię, bo szkoda kasy trochę, jak mam oryginalną to niech już będzie, ale dla mam które nie mają w spacerówkach wkładki, to warto kupić, żeby łatwiej utrzymać czystość

Tak te spacerówki które wkładki oryginalnej nie mają to warto kupić. Jednak wkładka to wygoda wielka. Wyciągasz Pierzesz, zakładasz i wózek nadał czyściutki. A nie uniknie się wybrudzenia wkładki przez jedzące i pijąc maluchy.

Ja również wole nasza, niby nie dołączana do wózka ale oryginalna i pasująca co kolorystyki wózka :wink:
Powiem Wam szczerze ze jak wcześniej byłam zachwycona tymi minky, tak teraz bardzo mi sie przejadly… Sama uszylam dwa kompleciki i poza wartością sentymentalną juz jakoś nie są dla mnie aż takie wow :wink: Tyle ze ja nie bardzo tez lubie nadmiary kolorow i wzorów, wole stonowane i jednolite albo minimalizm a jednak te szyte często są pstrokate bardzo.

Tak czy inaczej, uważam ze warto wkładkę mieć, bo nie każdy wózek da sie łatwo rozebrać i uprać a wkładka szybciutko wędruję do pralki.

Agn ja też mam kilka kocyk ów minky i tak na prawdę leżą teraz w szafie nawet ten cienki na lato. A ja na nic przykrywam młodego innym cienkim. Tak więc mi też się już one przejadły.

W moich okolicach też szał na te minky . Bratowa nawet pytała mi się czy chce bo robi zamówienie to moglybysmy obie razem. Odmówiłam bo po pierwszej córce sporo tych kocykow mam. Jednakże dostałam zestaw od koleżanki gdy przyjechała w odwiedziny - kocyk z mała podusia . I używam ich do wózka lub jak gdzieś bo w domu jakoś z przyzwyczajenia taki pluszak po starszej córce :wink: jakoś mi nie podeszły te kocyki.
Jednakże do kompletu koleżanka dokupilam jeszcze taki gadżet - głowa królika z długimi uszami a zamiast reszty ciała jest taki kocyk :wink: fajna sprawa bo tu dziecko przytuli królika a kocykiem można go okryć by nie zmarzl

Ja zamówiłam dla córci z minky kołderkę i podusię, ale nie taki standardowy komplecik, bo kołderkę ocieplaną a podusię nie płaską tylko jaśka bardziej. Wzór to białe tło a na nim kolorowe zwierzątka.

A ja polecam wkładki, mufki, ochraniacze i inne akcesoria z tej strony: http://emaluszek.pl/produkty/akcesoria-2/

Świetne są wkładki 100% bambus, dzidzia się nie poci i wszystko "oddycha". Ja mam z Cocobird https://minkycm.pl/pl/c/Wkladka-do-wozka-100-Bambus/433  

Wkładka jest potrzebna bo po pierwsze dziecko nie może leżeć na sztucznej tkaninie wozkowej która nie oddycha a po drugie wkładka amortyzuje wstrząsy. Ja totalnie polecam wkładke AIR od cottonmoose bo jest super, oddycha i pasuje do wszystkich wózków i fotelików 

Teraz można znaleźć dużo fajnych wkładek do wózków. Ja sama mam polubiona strona na fb z wkladkami i innymi akcesoriami do wózka.

Ale osobiście ja wkładki do wózka nie posiadam. Nie jest mi potrzebna. 

Jeśli chodzi o wkładki do spacerówki, to jest to naprawdę fajna sprawa, bo można je szybko ściągnąć i wyprać. Ja miałam taki wózek, że nie wszytko dało się ściągnąć do prania, więc to duży problem.

Teraz mam zamiar kupić przy córci, ale to jeszcze kawałek czasu :)