Wiosenna i letnia pielęgnacja

dokładnie . latem w te największe upały to najlepiej przewiewne ubrania. :wink:

Zdecydowanie, żeby się nie przegrzać :wink:

U nas teraz przy upałach po prostu wychodzimy z samego rana lub pod wieczór. Dziś córka była na dworze tylko do 11. Teraz na termometrze w słońcu mam 35 stopni, więc póki co siedzimy w domu, bo po prostu jest za gorąco i nieprzyjemnie

Uwielbiam.muslinowe ubranka dla dzieci.

1 polubienie

Też lubię , piękne kolorki mają takie jednolite :smiling_face:

Ja trafiłam fajną koszulkę, spodnie i sukienkę muślinowa w lidlu, w sam raz na takie chłodniejsze wieczorki, jak córka już jest na długo

Czasem w lidlu fajnie trafia sie asortyment, ale niestety nie zawsze sa dobre gatunkowo :wink:

Ja szczerze jeszcze się nie zawiodłam na dziecięcych ubrankach z Lidla. Kilka sama kupiłam, niektóre dostałam i sa naprawdę dobrej jakości, w całkiem dobrej cenie

Ja też lubię kupować ubranka w Lidlu fajna jakość, przystępne ceny i często mają naprawdę ładne wzory :blush:

1 polubienie

Pezejechalam sie ma bodziakach jak moj starszy syn byl maly… kilka trafilam fajne gatunkowo, potem kupilam wieksza ilosc przez strnoe i po pierwszym praniu na gorze wszystko bylo rozwleczone…

Niestety wszędzie trafi się coś trefnego.
Mi pasują, bo cena prawie jak w Sinsay, a jakość według mnie bez porównania

Tak, wzorki mają super. Nie są też takie pstrokate te ubranka :rofl:

1 polubienie

Ja jakoś nie lubię kupować ubrań w takich sklepach

Ja nie lubię spodni z lidla, są za szerokie jak dla nas. Ale Bodziaki czy piżamki nam się super sprawdzały

Najlepiej iść jak są dostawy :wink:

U mnie córa dosyć pulchna, więc szersze sprawdzają nam się idealnie :rofl:

Fakt spodenki wypadja szerokie ale teoretycznie dziecko nic nie powiinno uciskac… i w pasie tez fajna gume maja… u nas to z pupy spadaja ale moze jeszcze chwila i beda ok :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dokładnie, ważne żeby wygodne i nie cisnęły

Ja to zawsze miałam problem w drugą stronę wszytko spada z mojego syna

Ze starszakiem tak mam… wszystkie spodnie trafiaja do krawcowej…
Malucj na razie 3,5m. Wiec spokojnie cos dobieramy :slight_smile: