Swieta swieta i po świętach ![]()
![]()
Jestem naprawde szczesliwa ![]()
Niedzielne sniadanie wielkanocne z dziadkami, spróbowali wszystkiego i zachwalali ![]()
Pozniej zurek jako obiad.
No i kawa,herbata, ciasto.
Wszystkim smakowali wszystko ( niepotrzebnie kupowalam mazurki bo byly najgorsze
)
Pozniej spacer po parku i przyjechała siostra z dzieciaczkami, szukanie koszyczkow ze slodyczami ![]()
Drugi dzien bardzo leniwie. Lezelismy na lozku ( Fifi zrobil baze) i oglądaliśmy Zwierzogrod 2 jak Kubus spal. Pol dnia bylo takie leniwez w pizamkach zero nerwow,pospiechu i planow ![]()
A najlepsze w te swieta chyba bylo to ze w sobotę wystawilam do oddania moj zakwas na zurek bo zrobilam za duzo. Zglosila sie dziewczyna ktora jechala do mnie pol Warszawy ![]()
W niedziele bardzo dziekowala, napisala ze zurek wyszedl pyszny i czy moglabym jej dac przepis i sposob przygotowania bo mamie bardzo smakowal i mowila ze dawno nie jadla takiego prawdziwego żuru ![]()
A dzis juz wracam do rzeczywistosci. Maz dostal kanapki z pasztatem i ciasto do pracy a ja ? Redukcja ! Bo znowu waze tyle ile przed odchudzaniem ![]()
No i pięknie. Nie potrzebnie się stresowałaś bo ze wszystkim się wyrobiłaś ![]()
A ja nieco zmęczona po świętach. Najpierw byliśmy u teściowej i tam syn szwagierki i ta jego zazdrość o atencję przy moim małym była ledwo do zniesienia. Krzyczał, biegał, zjeździł na motorku który dostał mój synek od babci to nic że kolana miał pod brodą.
A potem byliśmy u moich rodziców i były dzieciaki siostry i to był Sajgon. Mój maluszek siedzi i jest spokojny o się bawi a te ganiały, piszczały, krzyczy na wszystko właziły, płakały normalnie masakra. Po 2h byłam tam zmęczona tymi płaczami i wrzaskami ze uciekałam stamtąd. Jednak mój mały chodź też jest nicpoń to w porównaniu do tych dzieciaków to oaza spokojności
Skad ja to znam
u mnie tez dzieciakk do grzecznych nie naleza… ale w porownaniu do dzieci mojego brata to sa aniolami
widze ich moze 3 razy w roku i stwierdzam ze co wizyta w PL to sa bardziej jak diably niz anioly ![]()