Szczerze? W wakacje wypada mi trzeci trymestr, a ja źle znosiłam upały przed ciążą, więc w ciąży to już w ogóle. Dlatego marzy mi się lato ciepłe, ale nie żar lejący się z nieba. Mieszkam w Gdańsku, więc chętnie pójdę na plażę wieczorem, gdy już słońce nie będzie tak prażyć. Albo posiedzę w parku w cieniu drzew i poczytam książkę. Nie potrzeba mi wiele do szczęścia, chcę po prostu wytrwać do porodu. :)
Ja trochę się obawiam tych pierwszych wakacji ale mimo wszystko chcemy spróbować gdzieś pojechać, niby wszędzie teraz drogi ale będzie tylko coraz drożej więc i tak trzeba korzystać
Halmanowa pewnie jak mieszkasz nad morzem, to tylko w cieniu i można się napawać widokiem zachodzącego słońca;p
Oliwierja no właśnie lepiej to chyba nie będzie, więc może faktycznie korzystać póki można;p
My skorzystaliśmy bo trzeba było bony wykorzystać, więc woleliśmy już. Ale mąż coraz częściej przebąkuje, że jeszcze by się nad morze wybrał. Co mnie dziwi bo jeszcze w zeszłym roku mówił, że jak ma jechać nad morze to tylko do Chorwacji bo czas dojazdu mamy podobny a cała reszta o wiele lepsza. A tu mi nagle wyskakuje z domkami nad Bałtykiem :D kto wie, może faktycznie jeszcze się we wrześniu skusimy bo jemu zostało bardzo dużo urlopu. Ale na razie nie biorę tego na poważnie.
Mieszkam nad morzem i chyba w tym roku skorzystamy z tego i nedziemy z synkiem często na plazy :)
Małazolza widocznie mu się spodobało i chce jeszcze skorzystać 😁
Paulinka No ja jak najbardziej bym korzystała 😁
Nowiuteńki zestaw maluszek zabiera ze soba na wakacje wy tez zabieracie dzieciom ich własny talerzyk i sztućce ?
Talerzyka nigdy nie brałam, ale łyżeczkę i kubek obowiązkowo
Synuś owoce je na talerzyku i go podnosi więc tak będzie bezpieczniej
Tak my bierzemy
My bierzemy tez
Zamiast talerzyka biorę pudełko śniadaniówkę. Właśnie tam wkladam owoce i przekąski jak idziemy zwiedzać.
Jej ale też zestaw ma piękny kolorek
No kolor jest piękny, polecam
Jeszcze mamy bidon pod kolor