Czy wasze dzieci już chodzą w adidasach czy jeszcze w trzewikach?
Moja córka chodzi w adidas już . Jest 12 stopni dziś jutro będzie jeszcze ciepłej. Ja staram się nie przegrzewać dziecka i w sumie już od paru dni nawet jak było 5 stopni chodziła w adidasach
Moja też w adidasach. Ja nawet kiedyś słyszałem że dziecko powinno się ubierać tak samo jak dorosłych tzn żeby nie przegrzewać. Już od jakiegoś czasu chodzi w niskich butach ale kurtkę to w zależności od pogody, jak jest fajnie cieplutko to już zdarzało mi się wcześniej że ubierałam jej wiosenny płaszczyk i cieńsza czapeczkę.
Zależy heh ;D
Trzewików zimowych nie ubieramy już, mamy takie wiosenne/jesienne bez ocieplenia, teraz adidaski, ewentualnie wysokie trampki ;)
Już w adidasach Mam nadzieję że zimowe buty możemy już pożegnać to prawda schowałam umyłam ale jeszcze nie tak całkowicie tylko w razie czego wiem gdzie znajdują się na strychu Ale liczę na to że zostaną tam juz
Obaj w wysokich adidasach. Zimowe muszę również umyć i schować bo rano są negocjacje: jego propozycja to zimowe buty lub letnie sandały. Jak je schowam to nie będzie problemu ;)
Czym dzieci mniej widzą tym lepiej. Jak zostawisz jedną parę to nie będzie miał wyboru ;)
gorzej tylko jak będzie chciał iść boso albo a papuciach :D
Z moim miałam problem taki, że każda nowa para butów była be... ale znalazłam sposób..
"Szybkie buty" :D Mówiłam że najszybsze w sklepie itp.
Działało :D
Myszka dobry sposob;) u mnie to byla rewia w sklepie nawet damskie przymierzala ale bywalo ze w nowych wychodzila ze sklepu;) bo nie chciala sciagnac bo takie fajne;)
No dzieci to czasami trzeba podstępem do czegoś przekonać żeby to założyły. Ja najchętniej to po prostu już coś kupuje i jej zakładam, żeby potem nie było zbędnego wymyślania czy jej pasuje czy nie :)
Syn już chodzi w adidasach
Ola najlepszy sposob jak marudza ;) u mnie byla raz sytuacja z kozakami ktore dostala od znajomej kupila corce ale wyrosla i nam oddala nowe ;) buty byly nie dobre do czasu az spadl snieg i byla opcja z saneczkami;) niv nie uwieralo nic nie przeszkadzalo bucik jak ulał;)
to ja zamawiam wiele i wybieram najlepsze, ale czasem jest marudzenie, że ona chce inne bo jej sie bardziej podobają. Na szczęście przyjmuje do wiadomości, że są nie dobre, więc trzeba je oddać, ale jak mam dwie pary dobrych i jedne bardziej mniej przekonują to oczywiście chce te drugie.
Myszka na dzieci zawsze trzeba mieć sposoby :D
hahaha też tak czesto mam i już kilka razy bywało ze kończyło sie na zakupie 2 par butów;) tyle z ew przypadku np. sandałów to te dwie pary na lato sie świetnie sprawdzały ;)
Jakiś miesiąc temu kupilam dla synka "adasie " . I już od tamtej pory zakładałam jak wychodziliśmy na dwór. Nie jest już jakos strasznie zimno, żeby zakładać trzewiki. Tak mi się bynajmniej wydaje.:)
Buziaki;*
Ja ostatnio jak zamawiałam buty z adidasa dla małej to były okropne. Nie wiem czemu ale strasznie twarda podeszwa. Dlatego już jestem uprzedzona do takich butów
U mnie najgorszy problem z kupnem butów u starszaka. Jak był młodszy to co kupiłam w tym chodził a teraz to kolor nie taki, to uwiera, to nie takie zapięcie. Zimowe jak ostatnio kupowaliśmy to we wszystkich sklepach byliśmy, nigdzie nie znaleźliśmy takich które by mu się podobały.
Mamakkd w jakim wieku już dzieci chcą taki mieć wybór ?
Moja ma trzy lata,ale na razie wybrzydza tylko w co się ubrać . Lubi mieć wybór dlatego proponuję jej dwie rzeczy maks trzy i wybiera
maziulek mysle zę to taki wiek przedszkolny lub wczesno skzolny to już zaczynają nieco zwracać uwagę na to co ubierają;) ale też zalezy od dzieci i otoczenia;/
mnie zdziwiły dzieci w 1-2 klasie które rozmawiały na temat rowerów jakie sa najlepsze o.o byłam w szoku;D
Aniska jej czyli tak naprawdę niebawem mnie to czeka bo czas szybko leci. W sumie co ja się pytam by kupić okulary latałam po kilku optykach bo musiały być różowe i już