Twarda skóra na stopach

Cerkoderm zdziałał cuda!! Dziękuję ślicznie:)) 

Martyna super że pomogło

Beata mi te z avon tez nie pomogły ale mąż kupował w rosmanie jakieś to rewelacja

Martyna cieszę się bardzo, pamiętaj tylko zeby teraz z raz dwa razy w tygodniu sobie smarować na noc :) 

Tak będę pamiętać;)) wielkie dzięki 

U mnie wymoczenie stop w ciepłej wodzie z solą do kąpieli lub zwykła solą spożywczą a następnie przetarcie pumeksem lub taka specjalną tarka do stóp wystarcza 

U mnie po pumeksie jeszcze gorsze były jak skóra odrosła..  I już tego nie robię 

Wymoczyć i oszurac pumeksem i posmarować kremem, parę razy w miesiącu i efekty będą. Nie wiem czy jak u Ciebie mogą być gorsze wątpię 

Teraz stosuje cerkoderm 40 i super. 

Wcześniej jak robiłam pumeksem i nakładałam te skarpetki albo jakieś kremy. do czasami sypała mi się skora albo właśnie robiły się twarde..  Wyglądały gorzej niż przed tym wszystkim ;()

Fak pewnie tak było... później ta skóra odrastała i stawała się twardsza 

Alantanen plus nasmaruj i będzie super. Polecam 

Ja jak znajdę chwilę, czyli zazwyczaj w nocy haha stosuje co jakiś czas maskę foot remedy :) od bielendy! Regeneruje skórę i złuszcza. Jeśli zazdrościsz swojemu maluszkowi gładkich stopek, to ta maska też sprawia, ze Twoje stopy stają się jak u niemowlaka haha na codzień używam krem z tej samej lini. Mogę z czysty serduszkiem polecić <3

Monia kurde masz racje ;) przeciez to mega tłuste ja ostatnio też za piety sie brałam;) bo po ciazy to troche zaniedbane te gice moje;( i sie zatsanawiałam nad kremem miałam zwykły krem ale on tak nei nawilżył ;) bedę próbować;)

Ja kupiłam te skarpetki złuszczające, ale jeszcze nie zaczęłam ich używać:D

Dziewczyny na pięty bardzo dobry jest krem z Oriflame. Kilka dni i pięty gladziutkie. Moje były naprawdę w złym stanie i ten krem bardzo szybko mi pomógł, mojej mamie i cioci też. Z czystym sumieniem polecam tylko trzeba regularnie stosować codziennie, nie raz na kilka dni. 

Idziemka

moja mama je używała dopóki nie przeczytała gdzieś artykułu że są szkodliwe. Nie wiem, nie czytałam.

Fakt, skóra się łuszczy i schodzi, stopy są gładkie ale przez chwilę jak to mówi moja mama.

Ja któregoś pięknego dnia, namoczyłam nogi w ciepłej wodzie z solą i mydłem. Posiedziałam tak 15 minut, wzięłam pumeks, później osuszyłam i nałożyłam krem bambino czy Nivea.

I tak co wieczór nakładałam krem. Na prawdę pomogło! Pięty mięciutkie i ładne.

ja staram się od czasu do czasu zrobić jakiś peeling na nogi i smaruje kremem