Torba dla mamy

Oo tak porządna torba dla mamy to obowiązkowy must have! Ja polecam tą z serii Lady Mum z Canpol, są świetne!! Na prawdę pojemne i mi wystarcza miejsca na wszystkie potrzebne rzeczy podczss różnych wyjść z córką :) Oczywiście kiedy wychodzę bez córki i idę np. do galerii handlowej na zakupy to również zabieram ją ze sobą :) Jej design jest tak orginalny i ładny, że nikt nawet nie zwraca uwagi, że to typowo "mamusina" torba :) Jest po prostu kobieca i funkcjonalna, więc same plusy i oczywiście jak najbardziej warta swojej ceny, więc polecam! :)

Pcheła, Lina przez 1,5 roku to już chyba znalazła odpowiednią torbę :) ja teraz testuję wygraną torbę od Babyono, jakieś minusy już znalazłam, ale jestem o wiele bardziej zadowolona niż z tych maleństw wózkowych

Agnieszka, wrzuć zdjęcie torby jaką wygrałaś lub podeślij jakiegoś linka.

Ja mam torbę z firmy Babyono wygrałam ją do testowania.  Jak dla mnie jest świetnym. Jest duża wszystko przejrzyście widać i ma dużo kieszonek i świetnie się prezentuje

Kasiaa95, Ty też wygrałaś? Ostatnio Agnieszka pisała że wygrała u nich torbę, chyba też do testowania. Ale macie szczęście dziewczyny :)

Ja poszukuję teraz takiej torby :) bo nie dość że karmię butelka to muszę mieć zawsze przy sobie i butelkę i wodę i mleko. Do tego jeszcze ciuszki, pampersy, chusteczki nawilżające. Już dietę rozszerzyłam to muszę jeszcze jakieś przekąski uwzględnić. A obecna torba ledwie to mieści.

emmkao to jest dokładnie ta torba: https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/411090/s/babyono-comfort-supreme-torba-dla-mamy-szara/

Aneczka fajna jest jeśli chodzi o mleko bo torba posiada termokieszeń choć moim zdaniem mogła by być ciut szersza i ogólnie jest pojemna :)

Woow, wygląda elegancko. I rzeczywiście wydaje się być duża. Jeszcze raz gratuluję wygranej.

Mam właśnie taką samą torbę dostałam ją w czerwcu za aktywność. Dla mojej siostry też się bardzo spodobała

I ja jestem na etapie poszukiwania torby... Niestety nie udało mi się w dwóch konkursach na FB. Zostało rozstrzygnięcie ostatniego, ale też nie liczę na cud. W sklepach patrzyłam i nie ma nigdzie takiej fajnej, jak była do wygrania z Canpolu. Mam jeszcze 3 miesiące do porodu, to myślę, że jeszcze coś upatrzę :)

magicznypazur, jeśli była do wygrania to pewnie można ją też gdzieś kupić, jak nie stacjonarnie to przez neta na pewno :)

Fajna :) ale szukam żeby była szersza i dłuższa a nie wyższa :) 

Ja uwielbiałam torbę z Fisher Price (taka czarna) lub BabyOno z pojemnikiem na smoczek i na butelkę. Torba śliczna, pojemna. Miałam kolor szaro-czerwony w kropeczki.. wyglądała przepięknie i była mega praktyczna ;)

Ja mam family bag od childhome i nie zamieniła bym jej na zadną inna 🙈 

ewentualnie na mommy bag😂 

Z canpolu są fajne torby i bardzo pojemne. Taka siwa na ramię. Zmieścisz tam kupę ubranek, butelki itd moim zdaniem świetna. Idealna dla każdej mamy. Dodatkowo jest wkład przewijak 

Widziałam tez nowość od lionelo 

bardzo ładna torba może bardziej podróżna bym powiedziała ale do szpitala tez wydaje się idealna