Wazna jest renoma takiego salonu, oczywiscie opinie innych w internecie, ja jak robilam tatuaz, to najpierw poszlam obejrzalam studio (oczywiscie pod pretekstem ze chce zrobic i sie zastanawiam ale obczailam troche :D) Zobaczyc czy jest czysto, jak to wyglada no i na pewno tatuazysta musi wzbudzic nasze zaufanie. Warto tez zobaczyc jego portfolio, co robi, w czym sie specjalizuje
Moja koleżanka jak wybierała salon w którym robiła tatuaż. Pytała znajomych, którzy mają tatuaże o opinie, czytała na internecie opinie i oczywiście zobaczyć jak wyglądają tatuaże przez nich zrobione. Zdecydowała się dojeżdżać do dobrego tatuażysty 70 km.
Justyna ja mam tatuaż na lopatce motylka, którego zrobiłam na osiemnastkę:) czy bolało? Raczej nie, tylko szczypalo, odradzam ci robienie na kostce tam na prawdę boli. Wybierz się tylko do poleconego salonu tatuażu.
I na zebrach boli
ale tak jak pisalam, mozna teraz poprosic o znieczulenie, naprawde dziala
ale tez nie kazdy salon je posiada, wiec lepiej zapytac przed
Dziewczyny, odświeżam temat :) Macie tatuaże? Pokażcie! :)
Po ciąży zamierzam sobie zrobić i chciałabym się zainspirować :)
Niestety nie posiadam chodz podobają mi się małe na nadgarstku ale nie zamierzam robić a co chcesz ?
Marta K nie mam tatuażu. Kiedyś chciałam ale mi to minęło
Mi ta chęć nie przechodzi od 12 lat :)
Myślałam o jakimś napisie na nadgarstku. Ale może i jakiś symbol?
Marta K zależy jaka jesteś osobą i co lubisz ☺ niektórzy lubią wulgarne inni mniej ☺
Nati, dlatego ja nie chcę od was sugestii, co ja mam zrobić :) Chcę zobaczyć, jakie tatuaże emają inne matki :) Po prostu, z ciekawości :) A może taki tatuaż mnie jakoś zainspiruje :) Dlatego zależało mi, aby wypowiadały się mamy, które mogą pokazać swój tatuaż :)
Marta rozumiem ☺
Marta k jest masa inspiracji w necie,tam cie nic nie zainspirowało???
Taki sobie zrobiłam. To jest projekt.. Mam tam wpleciona wstęgę a na niej imię męża i syna. Chciałam go skończyć i dodać imiona dzieci ;)) ale nie mam pomysłu narazie jak to zrobić. 3,5h siedziałam. Bol czułam jak konkurował mi serce kolorem. I serce robił na samym końcu. Ogl mi się podobało i naprwno będzie więcej
Martyna a w jakim miejscu masz?
Martyna - wow, dosyć czasochłonny i taki wypełniony :) Ja myślałam raczej o czymś bardziej skromnym, ale 100% decyzji jeszcze nie mam :)
Martyna bardzo ładny kobiecy
piękny :)
O kurcze podziwiam, że dałaś radę wytrzymać. Stosowałaś jakieś znieczulenie przed, np Emla w kremie?
Bardzo ładnie wyszedł, zdolny tatuazysta:)
oo jaki piękny :)