Tabliczka do auta z imieniem dziecka

Mamusie…

Już udowodniłyście, że jesteście najlepsze w wyszukiwaniu fajnych rzeczy dla swoich pociech. Ja zawsze coś znajdę super, ale później jest problem by dopasować to do mojej córeczki. Teraz jestem na etapie szukania tabliczki z imieniem do auta dla mojej córeczki Anastazji. Tylko to nie ma być naklejka, a tabliczka przyklejana na przyssawkę. Jednak nie chce tradycyjnego trójkąta. Dziś na spacerze zauważyłam piękne tabliczki, ale oczywiście imienia mojej córeczki nie było. Nawet pustego pola by wpisać. Kiedy zapytałam panią czy jest możliwość zamówienia albo może powiedziałaby gdzie zamawia to wybuchła na mnie, że jest tylko to i mam jej “Gitar nie zawracać”. Sprzedawca roku normalnie.

To kochane mamusie proszę o pomoc. Szukam takiej tabliczki jak na zdjęciu (dokładnie takiej). Z imieniem Anastazja lub pustym polem do wpisania.

Dziękuję :slight_smile:

Sprawdź na allegro, tam jest tego sporo, od koloru do wyboru a i najważniejsza rzecz robią też na zamówienie więc i będziesz mogła zamówić sobie tabliczkę z dowolnym imieniem :wink:

Można jeszcze sprawdzić olx. My kupiliśmy tabliczke na przyssawki w ksztalcie trójkąta ostrzegawczego będąc na wycieczce w bieszczadach. Naklejke trzeba przykleić na stale a taki zanczek jest mobilny:) mamy drugi podobny te z imieniem z Hippa, dostalismy razem z probkami:) widzialam tez takie tablice rejestracyjne malutkie z imieniem ale trudno mi powiedzieć jak sie je montuje na szybie?

Na tej stronie można samemu zaprojektować sobie naklejkę Szyldomat - Szyldmax.pl

ByAmy świetne te tabliczki szkoda, że nie ma z imieniem jakie byś chciała. Może spróbuj na fb znaleźć jakieś handmade

ja też proponuję na allegro, sporo tam różności i pewnie znajdziesz właśnie tą z Imieniem córeczki

Trudno znaleźć rzecz z mało popularnym imieniem, dlatego allegro albo ta strona którą podała E.Kosnik

Jak będziesz już miała tabliczkę to się pochwal

Ja kojarzę, że kiedyś w empiku były różne tabliczki, ale czy będzie wasze imię to nie mam pojęcia

A my mamy taką naklejkę którą się przyklejał na szybę z obrazkiem dzidziusia i podpisem i tam Można było wybrać każde imię dziecka. Naklejki mamy trzeci rok samochód myjemy średnio co 2 tygodnie w myjni myjką ciśnieniową nic się z nim nie dzieje

Ola ale ByAmyw nie chce trójkąta.

Chyba najlepiej wlasnie na olx poszukac, ludzie sprzedaja tam takie rzeczy, a takze czasami i firma sie oglosi:) Duzo wazniejsze jest same auto, dostosowane do dziecka oraz fotelik samochodowy. Ja do mojej fiesy z salonu http://www.ursyncar.pl zamonowalam bardzo bezpieczny fotelik. Byla to pierwsza rzecz jaka kupilam do dziecka chyba

Ola ta paczuszka z Hippa przychodzi dopiero jak dobrze pamietam, gdy dziecko konczy 3 miesiące, może dlatego jeszcze do Ciebie nic nie wysłali :wink: czekaj cierpliwie :wink:

Tak paczka z Hipp przychodzi jak dziecko skończy 3 miesiące więc czekaj cierpliwie najpierw na Mikołaja.

taka startowa z teczką na badania i próbką chusteczek i właśnie z trójkątem przychodzi jeszcze przed porodem 4-6 tygodni od zarejestrowania :stuck_out_tongue: tak na fb przynajmniej piszą i na stronie hippa :smiley: ale my już mamy swój znaczek :smiley: